Νέες μετρήσεις: Τα καλύτερα «μικρά» στο elk test!

20.365 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια είναι τα καλύτερα μικρά στη δοκιμασία αποφυγής κινδύνου (elk test) του AutoΤρίτη; Ποια η μέγιστη ταχύτητα με την οποία καθένα ολοκληρώνει επιτυχώς τη δοκιμασία και ποια είναι η συμπεριφορά τους εντός και πάνω από το όριο;


Το τεστ αποφυγής κινδύνου (elk test) είναι ένα από τα σημαντικότερα τεστ ενεργητικής ασφάλειας, αφού σκοπό έχει να αναδείξει τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου στην περίπτωση που πρέπει να γίνει ένας απότομος ελιγμός αποφυγής κινδύνου με αρκετά χιλιόμετρα. Αυτό είναι και το elk test.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το πλαίσιο, το μεταξόνιο, τα μετατρόχια, η αρχιτεκτονική και ρύθμιση της ανάρτησης, το βάρος και η κατανομή του και φυσικά τα ελαστικά.

Εμείς στο AutoΤρίτη έχουμε ξεκινήσει να υποβάλλουμε τα δημοφιλέστερα μοντέλα από κάθε κατηγορία σε αυτήν την δοκιμασία. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε το top 5 των μοντέλων της άκρως δημοφιλούς μικρής κατηγορίας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel