διαθεσιμα αρθρα για LEXUS GS

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Νέο υβριδικό Lexus GS 450h

Νέο υβριδικό Lexus GS 450h

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2006

Η Lexus παρουσίασε τη νέα της πρόταση στα υβριδικά, με το νέο GS 450h. Το πολυτελές μοντέλο χρησιμοποιεί ένα κινητήρα V6 3,5 λίτρων βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, των οποίων η «συνδυαστική» ισχύς του δίνει τον τίτλο ενός από τα πιο δυνατά υβριδικά αυτοκίνητα παραγωγής.

Συνεργασία Lexus και KYB

Συνεργασία Lexus και KYB

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2006

Την προμήθεια αμορτισέρ για το νέο Lexus GS ανακοίνωσε η KYB. H ιαπωνική εταιρεία θα παρέχει τόσο απλά αμορτισέρ αερίου όσο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα τα οποία θα συνεργάζονται με σύστημα της Lexus για τον έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς του οχήματος.

«Πεντάστερο» το νέο Lexus GS 300

«Πεντάστερο» το νέο Lexus GS 300

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2005

Την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών απέσπασε το μοντέλο της Lexus, το GS 300 κατά την διάρκεια των δοκιμών πρόσκρουσης του EuroNCAP. Το αυτοκίνητο πήρε 15 βαθμούς στην εμπρόσθια σύγκρουση και ποσοστό 94%, που είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία «Executive Class».