Δοκιμες - FORD FOCUS

Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Focus: Με 155 άλογα από 1,0 λτ. & οθονάρες

Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Focus: Με 155 άλογα από 1,0 λτ. & οθονάρες

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Οι όμορφες εξωτερικές πινελιές, η οθονάρα στο εσωτερικό, τα νέα τεχνολογικά συστήματα και ο 1.000άρης EcoBoost με τα 155 άλογα είναι τα 4 πράγματα που θα κρατήσουμε από την πρώτη μας επαφή με το ανανεωμένο Ford Focus.

Δοκιμή: Ford Focus Active mild hybrid με 155 PS

Δοκιμή: Ford Focus Active mild hybrid με 155 PS

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

To Focus λαμβάνει την ήπια υβριδική τεχνολογία της Ford με τη νέα έκδοση των 155 ίππων να είναι η ισχυρότερη της γκάμας και παράλληλα αρκετά οικονομική σε κατανάλωση. Ο συνδυασμός με το Active αμάξωμα διευρύνει το πεδίο δράσης προσδίδοντας έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Ford Mustang,  Fiesta ST και Focus ST Line φόρεσαν λάστιχα Maxxis VS5 και δεν άφησαν εκατοστό της πίστας απάτητο.

Στην πίστα με Maxxis VS5 και Ford

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Με αφορμή τη δημιουργία του καλύτερου μέχρι σήμερα ελαστικού της, η 9η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στον κόσμο Maxxis, μας κάλεσε στην πίστα των Σερρών για ένα διήμερο δοκιμών. Η τριπλέτα, πίστα, Maxxis Tyres και αυτοκίνητα της Ford όπως Fiesta ST και Mustang, δεν θα μπορούσε να μην στεφθεί από επιτ

Σχεδιαστικά το νέο Ford Focus κάνει… «μπαμ» από μακριά, αφού είναι αισθητά πιο δυναμικό από πριν και διαθέτει προσωπικότητα.

Οδηγούμε το νέο Ford Focus

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018     2 σχόλια

Οδηγούμε το νέο Ford Focus σε ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο και χιλιόμετρο το χιλιόμετρο αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των mainstream μικρομεσαίων και γιατί ρίχνει κλεφτές ματιές και στα premium.

Δοκιμάζουμε το Ford Focus με τον 1,5 λτ. diesel κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο Powershift κιβώτιο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δοκιμή: Αυτόματο Ford Focus 1,5 λτ. με 120 PS

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017     5 σχόλια

Δείτε τώρα το νέο Ford Focus, που συνδυάζει τον 1,5 TDCi turbodiesel κινητήρα των 120 ίππων με το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PowerShift εστιάζοντας εκτός από την χαμηλή κατανάλωση, στην άνεση και στην ευκολία χρήσης.