Οικονομία στην κατανάλωση

ειδησεις για FORD MONDEO

Μήπως τώρα είναι η σωστή ώρα για Ford Mondeo;

Μήπως τώρα είναι η σωστή ώρα για Ford Mondeo;

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

Το δημοφιλές, «παραδοσιακό» οικογενειακό της Ford οδεύει προς την έξοδο, του χρόνου τέτοιο καιρό, και παρά την έκσταση με τα SUV συνεχίζει να αποτελεί μια πληρέστατη λύση για τους οικογενειάρχες. Χωρίς βλέψεις για διάδοχο, τελικά, θα σας λείψει;

Οδεύει προς το τέλος το Ford Mondeo

Οδεύει προς το τέλος το Ford Mondeo

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Το Ford Mondeo θα κλείσει σε έναν χρόνο από σήμερα, έναν επιτυχημένο κύκλο ζωής μετά από 29 χρόνια και περισσότερα από 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα! Τι συμβαίνει με τον ευρωπαϊκό του διάδοχο και τι ρόλο παίζει ο εξηλεκτρισμός της μάρκας;

Οι εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο παρουσιάζουν το επερχόμενο μοντέλο της Ford κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του.

Διέρρευσε ο crossover αντικαταστάτης του Ford Mondeo

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020     2 σχόλια

Οι πληροφορίες πως το Ford Mondeo θα αντικατασταθεί από ένα wagon μοντέλο με crossover στοιχεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα εικόνες που μας δείχνουν για πρώτη φορά, μέσα και έξω, το εν λόγω αυτοκίνητο!

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Ford Mondeo Wagon.

Ανακοινώθηκε υβριδικό Ford Mondeo Wagon

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Αν και κατά το παρελθόν είχαν έρθει στη δημοσιότητα φήμες που ήθελαν τη Ford να βάζει τέλος στο Mondeo, η φίρμα δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο, ανακοινώνοντας μάλιστα πως το 2019 αναμένεται να εισάγει στην Ευρώπη το υβριδικό Ford Mondeo Wagon.

Στην εικόνα βλέπετε το ανανεωμένο Ford Fusion, το οποίο στην Ευρώπη φέρει την ονομασία Mondeo.

Στην Ευρώπη το ανανεωμένο Mondeo

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Ford Fusion στο αμερικανικό κοινό, το μοντέλο εμφανίστηκε και σε ευρωπαϊκό έδαφος, να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται κάποια στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του φέροντας την ονομασία Mondeo, όπως συμβαίνει στη «Γηραιά Ήπειρο».