C-HR Vs C4 C-Cross Vs Puma | Υβριδικό, βενζίνη ή mild hybrid;
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

C-HR Vs C4 C-Cross Vs Puma | Υβριδικό, βενζίνη ή mild hybrid;

253.575 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2021)

Τα Citroen C4 C-Cross, Ford Puma και Toyota C-HR ξεχωρίζουν λόγω της εμφάνισής τους, αλλά και του ξεχωριστού τους χαρακτήρα, αποτελώντας εξαιρετικές επιλογές για νέους και οικογένειες.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να προβάλεις κάτι ξεχωριστό ξεφεύγοντας από τη μάζα και να μπορείς να διαμορφώσεις ένα μοναδικό –δικό σου-στιλ. Ειδικά στον τομέα της αυτοκίνησης ένα μοντέλο έχει κερδίσει το στοίχημα όταν γίνεται αναγνωρίσιμο από την πρώτη ματιά. Δε μιλάμε φυσικά για ακραία παραδείγματα προς αποφυγή, αλλά για αυτοκίνητα που έχουν αυτό το κάτι που ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά στερεότυπα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Βέβαια αυτό δεν αρκεί από μόνο του, καθώς η επιλογή δε γίνεται μόνο με το συναίσθημα, αλλά και με τη λογική, η οποία επιτάσσει την κάλυψη των αναγκών σου. Τρία μοντέλα που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, είναι το Citroen C4 C-Cross, το Ford Puma και το Toyota C-HR, μοντέλα που δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία, ωστόσο μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας, αλλά και να προσελκύσουν νεότερο κοινό. Παρακάτω λοιπόν θα συγκρίνουμε το βενζινοκίνητο C4 των 130 ίππων, με το ήπια υβριδικό Puma των 125 ίππων και το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό C-HR των 122 ίππων, τρεις εκδόσεις που έρχονται σε παραπλήσιες τιμές.

Value For Money: Καλά εξοπλισμένα και με μικρές διαφορές
Τα τρία μοντέλα έρχονται πλήρως εξοπλισμένα, με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τις ηλεκτρικές ανέσεις που θα ήθελε κανείς. Τo Ford Puma κοστίζει 21.402 ευρώ στην σπορτίφ έκδοση ST-Line, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ παράλληλα διαθέτει και τη μεγαλύτερη εγγύηση, στο σύνολο 8 έτη. Βέβαια, ανήκει στα B-SUV, όμως εκτός της σχεδίασης ξεχωρίζει και για τον κορυφαίο χώρο αποσκευών. Το C4 με κόστος από 21.250 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση είναι το πιο προσιτό της σύγκρισης, στην δεύτερη εξοπλιστική έκδοση Feel Pack, με highlight τα Advance Comfort καθίσματα. Το C-HR με τιμή από 24.070 ευρώ, μπορεί να είναι το ακριβότερο, ωστόσο επωμίζεται και το έξτρα κόστος του αυτόματου κιβωτίου αλλά και της αυτοφορτιζόμενης υβριδικής τεχνολογίας, ενώ προσφέρεται με εξαετή εγγύηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto