Λίγους μήνες μετά την ανανέωση που δέχτηκε η Mercedes S-Class, ήρθε και η σειρά των μοντέλων coupe και cabriolet να λάβουν τα νέα χαρακτηριστικά από τη γερμανική μάρκα.

Οι αλλαγές θα αντικατοπτρίζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών που έγιναν φέτος με το ανασχεδιασμένο sedan της S-Class.

η Mercedes-AMG S63 τόσο σε coupe όσο και σε cabriolet θα έχει ένα νέο χειροποίητο κινητήρα 4.0 λίτρων V8 twin-turbo.

H Mercedes-AMG S65 θα συνεχίσει να προσφέρεται με ένα χειροποίητο κινητήρα V12 twin-turbo 6.0 λίτρων που προσφέρει 630 ίππους.

Στο εσωτερικό θα βρει κανείς δύο οθόνες 12,3 ιντσών.

Ανανεωμένη Mercedes S-Class Coupe & Cabriolet

5.220 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

Λίγους μήνες μετά την ανανέωση που δέχτηκε η Mercedes S-Class, ήρθε και η σειρά των μοντέλων Coupe και Cabriolet να λάβουν τα νέα χαρακτηριστικά από τη γερμανική μάρκα.

Οι αλλαγές αντικατοπτρίζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών που έγιναν φέτος με το ανασχεδιασμένο sedan της S-Class. Έτσι όπως με τη μπερλίνα της γερμανικής φίρμας, το μοντέλο S 550 Coupe και Cabriolet θα πάρει έναν νέο μικρότερο, αλλά πιο ισχυρό V8 κινητήρα και θα μετονομαστεί σε S 560, με τον 4,0 λίτρων V8 twin-turbo σε αυτά τα μοντέλα να παράγει 469 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ η βασική έκδοση κρύβει κάτω από το καπό της έναν V6 κινητήρα απόδοσης 367 αλόγων με 500 Nm ροπής.
 
Σε ότι αφορά τις κορυφαίες AMG εκδόσεις, η Mercedes-AMG S 63 τόσο σε Coupe όσο και σε Cabriolet θα έχει ένα νέο συναρμολογημένο στο χέρι V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με twin-turbo, ο οποίος θα παράγει 612 ίππους και 900 Nm ροπής, ενώ η Mercedes-AMG S 65 θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον εξίσου "χειροποίητο" V12 twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 6,0 λίτρων με ισχύ 630 ίππων και θηριώδη ροπή 1.000 Nm.
 
Περνώντας στο εξωτερικό μέρος των ανανεωμένων μοντέλων, έχουν υιοθετηθεί τα στοιχεία της S-Class Sedan με μικρές τροποποιήσεις στον σχεδιασμό των προβολέων, αλλά και στους δύο προφυλακτήρες, ενώ στάνταρ έρχεται η τεχνολογία OLED στα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον στα μοντέλα Mercedes-AMG S63 & S65, εκτός από τις ζάντες 20 ιντσών, έχει τοποθετηθεί η μάσκα Panamericana της μάρκας, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο AMG GT R.
 
Στο εσωτερικό θα βρει κανείς δύο οθόνες 12,3 ιντσών και ένα σύστημα πλοήγησης τελευταίας γενιάς, ενώ βελτιωμένο φέρεται να είναι το συστήματα ανάρτησης, αλλά και πέδησης στα μοντέλα AMG.
 
Τέλος να σημειωθεί πως τα ανανεωμένα μοντέλα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο Σαλόνι Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης.

Mercedes
moto