4 φωτογραφίες »

Το Audi Q3 συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική οδική συμπεριφορά με την αξιοζήλευτη ποιότητα κύλισης. Το ελαφρύ τιμόνι του δεν «κόβει» αρκετά , τα φρένα του όμως είναι εξαιρετικά.

Στο δρόμο: Με σημαία την ασφάλεια & την άνεση

162.308 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/6/2020

Το Audi Q3 είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με τη συνολική αίσθηση να θυμίζει ένα πιο υψηλό A3. Αν και μέσα στην πόλη το ελαφρύ τιμόνι δεν «κόβει» αρκετά, το Audi Q3 είναι αρκούντως «ζωντανό» στις περισσότερες των περιπτώσεων, εμφανίζοντας ουδέτερη κατά κύριο λόγο συμπεριφορά και συγκρατημένη κλίση. Το στιβαρό πλαίσιο και ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων εμπνέουν σιγουριά με το Q3 να εμφανίζει άμεσες αντιδράσεις, στοιχείο που τονίζει τον σχετικά σπορτίφ χαρακτήρα του (ειδικά στην έκδοση S-Line). Τα φρένα είναι εξαιρετικά, τόσο σε αίσθηση, όσο και αποτελεσματικότητα, ενώ η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υπόσχεται ασφάλεια όταν ο οδηγός το παρακάνει ή ξεχαστεί…

«Φορτωμένο» είναι και το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της Mercedes GLA, η ανάρτηση της οποίας δείχνει πιο μαλακή προσφέροντας έτσι υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ποιότητας στην κύλιση. Ο άξονας πολλαπλών συνδέσμων πίσω φροντίζει ώστε παρά την μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης και του αυξημένου ύψους του αμαξώματος, να μην παρουσιάζονται τάσεις πλεύσης ή αποσταθεροποίηση του αμαξώματος, με την GLA έτσι να «πατάει» πειθήνια και να διαχειρίζεται εξαιρετικά τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου. Στη ρύθμιση Sport, η GLA προσφέρει σαφώς καλύτερη αίσθηση στρίβοντας αποφασιστικά και σβέλτα, παρά τις εμφανείς κλίσεις της σε δρόμο με στροφές.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)