2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Βρήκε το όνομα της ηλεκτρικής G-Class η Mercedes

2.522 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2021)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μετά από καιρό στοιχεία αναφορικά με την αμιγώς ηλεκτρική Mercedes G-Class, αποκαλύπτοντας την ονομασία που πιθανότατα θα έχει το χωρίς ρύπους γερμανικό SUV.


Η Mercedes κινείται με ταχείς ρυθμούς πάνω στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Το επόμενο βήμα που αναμένεται να κάνει η μάρκα είναι η παρουσίαση της νέας EQS που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό. Άλλωστε είναι γνωστό από καιρό πως το πλάνο της περιλαμβάνει τον ερχομό πολλών ακόμα ηλεκτρικών μοντέλων, ένα από τα οποία θα είναι η G-Class.
 
Μάλιστα, όπως φαίνεται από στοιχεία που καταχωρήθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Mercedes έχει βρει το όνομα της ηλεκτρικής G-Class. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία αυτά, την 1η Απριλίου του 2021 η Daimler AG, καπάρωσε τα ονόματα EQG 580 και EQG 560. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πως η αιτιολόγηση των εγγράφων, έκανε αναφορά πως πρόκειται για οχήματα με κινητήρα και συγκεκριμένα ηλεκτρικό όχημα.
 
Λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ηλεκτρική G-Class ή την EQG όπως πρέπει να αρχίσουμε να την αποκαλούμε δεν έχουν υπάρξει έως τώρα. Παρελθοντικά, ωστόσο η Mercedes έχει ξεκαθαρίσει πως για να συνεχίσει την παρουσία του το μοντέλου θα πρέπει να ηλεκτριστεί και όπως φαίνεται πάνω σε αυτό εργάζονται οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη του 2020, η Mercedes είχε γιορτάσει την κατασκευή 400.000 μονάδων της G-Class, με τους ανθρώπους της μάρκας σε σχετικές δηλώσεις τους να αναφέρουν: «Πλέον γράφουμε το επόμενο κεφάλαιο σε αυτήν την ιστορία. Ηλεκτροδοτούμε τη σειρά G για να έχει μέλλον και μηδενικές εκπομπές ρύπων».

PEIRAIOS LEASING
test center