7 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο DS 3 Crossback E-Tense

20.802 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Το DS 3 Crossback αποκτά την ηλεκτρική του έκδοση E-Tense και ενισχύει τον premium χαρακτήρα του αποτελώντας έτσι το πρώτο ηλεκτρικό premium μοντέλο της κατηγορίας.


What is new
- Aμιγώς ηλεκτρικό με 136 ίππους
- Αυτονομία περίπου 300 χλμ.
- Ανώτατη λιανική τιμή 42.000 ευρώ
- Tιμή με επιδότηση προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά»: 36.919 ευρώ

Η DS ανοίγει το χορό στην κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών premium crossover με το νέο DS 3 Crossback E-Tense. Πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του κομψού και ξεχωριστού DS 3 Crossback η οποία ενσωματώνει το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που έχουμε γνωρίσει και σε άλλες εφαρμογές του ομίλου με πιο mainstream χαρακτήρα, όπως τα Peugeot e-208 και e-2008 αλλά και το Opel Corsa-e. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα να τονίζει τον premium χαρακτήρα του ακόμα περισσότερο, αποτελώντας έτσι ένα μοναδικό από όλες τις απόψεις μοντέλο, κάτι που βεβαίως επαληθεύεται και από την τιμή των 42.000 ευρώ που προσφέρεται (ανώτερη λιανική τιμή έκδοσης So Chic) ή 35.919 με επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά» σε συνδυασμό και με απόσυρση. 

Σχεδίαση: Premium και δυναμικό πάντα ξεχωριστό.
Εμφανισιακά η ηλεκτρική έκδοση του DS 3 Crossback δεν διαφοροποιείται ριζικά σε σχέση με τις «συμβατικές» του εκδόσεις, παραμένοντας ιδιαίτερα κομψή αλλά και ξεχωριστή. Το compact διαστάσεων crossover εκφράζει άμεσα τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα τόσο μέσω της συνολικής του σχεδίασης όσο και των επιμέρους λεπτομερειών του, όπως είναι τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, η ιδιαίτερη χρωμιωμένη μάσκα εμπρός και οι «κρυφές» του χειρολαβές. Όπως και η υπόλοιπη γκάμα του μάλιστα, συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και με δυναμικές λεπτομέρειες, διατηρώντας τον φρέσκο και νεανικό του αέρα στο ακέραιο.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto