Η BMW i3 Urban Suite.

Σε αντίθεση με την τυπική i3, το νέο πρωτότυπο των «βαυαρών» έρχεται με αλλαγμένο το εσωτερικό του.

Το νέο εσωτερικό της BMW i3 Urban Suite χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά.

Η BMW i3 Urban Suite

2.949 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/12/2019

Η πρώτη μεγάλη έκθεση του 2020 που αφορά και το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα γίνει στο Λας Βέγκας και είναι η CES (Consumer Electronics Show), με τη BMW να δίνει το παρών με ένα νέο πρωτότυπο της ηλεκτρικής i3 που ονομάζεται Urban Suite.

Σε αντίθεση με την τυπική i3, το νέο πρωτότυπο των «βαυαρών» έρχεται με αλλαγμένο το εσωτερικό του, το οποίο θυμίζει περισσότερο δωμάτιο ξενοδοχείου παρά καμπίνα οχήματος. Αν εξαιρέσει κανείς το κάθισμα του οδηγού που παραμένει το ίδιο με τα κανονικά μοντέλα, το υπόλοιπο εσωτερικό είναι αλλαγμένο. Ο συνοδηγός έχει πλέον στη διάθεσή του μία αναπαυτική πολυθρόνα αλλά και ένα υποπόδιο λίγο πιο μπροστά. Στα αριστερά του θα βρει ένα μικρό τραπεζάκι που συνοδεύεται από ένα φωτιστικό, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ηχοσύστημα προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων.  
 
Το νέο εσωτερικό της BMW i3 Urban Suite χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή με τον ηλεκτρικό κινητήρα και τους μηδενικούς ρύπους να συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν το μοντέλο.
 
Η έκθεση CES θα έχει ανοιχτή τις πόρτες της στο κοινό από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου 2020, όπου η BMW μαζί με άλλες εταιρείες από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα δείξουν το όραμά τους για τη μελλοντική κινητικότητα.    

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3