5 φωτογραφίες »

80.000 μονάδες της Bentley Continental GT έχουν πλέον κατασκευαστεί από τη μάρκα.

Η Bentley έφτασε τις 80.000 Continental GT

2.570 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2021)

80.000 μονάδες της Continental GT έχει κατασκευάσει πλέον η Bentley, ανακοινώνοντας τον αριθμό ορόσημο μέσω μία ειδικής για την περίσταση φωτογράφησης.


Το 2003, η Bentley Continental GT σηματοδότησε το πρώτο προϊόν της βρετανικής μάρκας που πατούσε σε μια πλατφόρμα που δανείζονταν με άλλα μοντέλα του Volkswagen Group και σήμερα η μάρκα ανακοίνωσε πως από τότε έχει καταφέρει να βγάλει από τη γραμμή παραγωγής της 80.000 μονάδες.
 
Το τελευταίο μοντέλο έλαβε έντονο πορτοκαλί χρώμα (Orange Flame) και με κάποιες ακόμα ειδικές εκδόσεις τις Continental GT στήθηκε για να συμμετάσχει σε μία ειδική για την περίσταση φωτογράφηση. Μάλιστα μέσα στα μοντέλα υπάρχει και η πρώτη Continental GT που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής την οποία και έχει κρατήσει η εταιρεία στον δικό της στόλο!
 
Μαζί με τα δύο αυτά μοντέλα, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και η ειδική έκδοση Continental Supersports, που ήταν ένα σπορ μοντέλο του 2009, όπως και κάποια αγωνιστικά αυτοκίνητα ή αλλά, που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατάκτηση κάποιων ρεκόρ.
 
Κλείνοντας, η Bentley λέει ότι υπάρχουν 17 δισεκατομμύρια τρόποι που ένας πελάτης θα μπορούσε να διαμορφώσει την τρέχουσα Continental GT. Αυτό οφείλεται κυρίως στον τεράστιο αριθμό χρωμάτων, διακοσμητικών και ταπετσαριών που προσφέρει η εταιρεία. 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto