Tο καμουφλάζ έχει περιοριστεί στη μάσκα και τον οπίσθιο προφυλακτήρα.

Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα.

Η νέα Mercedes-AMG A 45 «γδύνεται»

4.353 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την έλευση της νέας Mercedes-AMG A 45 γίνονται γνωστά.

Τα τελευταία, προέρχονται από κάποιες εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω του Instagram και δείχνουν την πιο ισχυρή έκδοση της νέας A-Class να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring έχοντας αφαιρέσει από πάνω της το πολύ καμουφλάζ.
 
Όπως βλέπουμε το καμουφλάζ έχει περιοριστεί στη μάσκα και τον οπίσθιο προφυλακτήρα, αφήνοντας ξεκάθαρα να φανούν τα «νεύρα» που «τρέχουν» κάθετα στο καπό, αλλά και το γεγονός πως η AMG A 45 θα είναι ακόμα πιο σπορ σε σύγκριση με τη μικρότερη Α 35. Από κει και πέρα, μία ακόμα διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι η διαφορετική γρίλια, καθώς αυτή της Α 45 χαρακτηρίζεται από έντονες κάθετες γραμμές, ενώ σε άλλες διαφορές βρίσκουμε την αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής αλλά και τις τέσσερις οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.    
 
Οι μηχανικοί της AMG έχουν επίσης βελτιώσει την ανάρτηση, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης, οπότε το αυτοκίνητο αναμένεται να συμπεριφέρεται καλύτερα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως η νέα Mercedes-AMG Α 45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και θα συνδυάζεται με ένα ολοκαίνουριο σύστημα 4Matic, με Drift mode.

Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αναμένεται να παράγει 388 ίππους στη βασική του έκδοση και 421 ίππους στην έκδοση S.
 
Μέχρι στιγμής, δεν γίνεται λόγος για το πότε θα αποκαλυφθεί η ολοκαίνουργια AMG A 45. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, θα μπορούσε να συμβεί στα τέλη του καλοκαιριού, πριν τη δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

PEIRAIOS LEASING
test center