4 φωτογραφίες »

Νέα Ford Mustang Mach-E GT Performance

5.148 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2020)

Η Ford αναφέρει πως η Mustang Mach-E GT Performance είναι πιο ισχυρή και πιο γρήγορη από την Mach-E GT αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει λιγότερη αυτονομία. Θα θυσίαζες περίπου 20 χιλιόμετρα αυτονομίας για 20 παραπάνω άλογα;


Την Performance έκδοση της Mustang Mach-E GT παρουσίασε η Ford και, όπως καλά καταλάβατε από το όνομά της, πρόκειται για την ακόμη πιο ισχυρή και γρήγορη έκδοση του μοντέλου.

Η Performance έκδοση εξοπλίζεται και αυτή με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, με την ισχύ να ανέρχεται στους 487 ίππους και τα 860 Nm ροπής. Από στάση μέχρι τα 96 χλμ./ώρα, η Mach-E GT Performance χρειάζεται 3,5 δευτερόλεπτα, γεγονός που την κάνει 1 δέκατο του δευτερολέπτου πιο γρήγορη από την απλή Mach-E GT. Αναφορικά με την αυτονομία της Mach-E GT Performance, η αμερικανική εταιρεία υπόσχεται 378 χιλιόμετρα με μία φόρτιση σύμφωνα με το πρότυπο μετρήσεων EPA (με το ίδιο πρότυπο η GT προσφέρει αυτονομία 402 χιλιομέτρων), χάρη στην μπαταρία των 88 kWh.

H έκδοση εξοπλίζεται επίσης με 20άρες Ebony Black ζάντες με κόκκινες δαγκάνες Brembo και καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli σε διάσταση 245/45. Στην καμπίνα, τα Ford Performance καθίσματα έχουν γκρι ActiveX φινίρισμα με ειδικές λεπτομέρειες και ραφές ενώ υπάρχει επίσης φινίρισμα από αλουμίνιο στον πίνακα οργάνων.

Οποιοσδήποτε που έχει κάνει κράτηση σε μια Mach-E GT μπορεί να επιλέξει την Performance Εdition, όταν η Ford ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών την επόμενη άνοιξη. Οι πρώτες παραδόσεις δεν θα αρχίσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.
 

Hyundai
NISSAN