Πλήρως ανασχεδιασμένο το εσωτερικό του μελλοντικού 3008.

Peugeot 3008 με i-cockpit

8.196 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2016)

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του εσωτερικού του μελλοντικού Peugeot 3008, το οποίο όπως φαίνεται μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Στο πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό του μελλοντικού Peugeot 3008 συναντάμε το i-cockpit το οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει στα 208, 308 και 2008 και χαρακτηρίζεται από τον ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων, την έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο και το μικρής διαμέτρου τιμόνι. Μόνο που αυτή τη φορά ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός (όπως αυτός που έχουμε δει ήδη σε Audi και VW). Από την εικόνα γίνεται φανερό ότι με τις δύο οθόνες πολλοί από τους διακόπτες θα αντικατασταθούν, ενώ οι σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Quartz είναι έντονες. 


Η μία οθόνη βρίσκεται στο καντράν του οδηγού και όπως βλέπουμε μπορεί να δώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το αυτοκίνητο καθώς και την πορεία από το σύστημα πλοήγησης. Η δεύτερη δείχνει να είναι περισσότερο multimedia και να διαχειρίζεται το σύστημα ψυχαγωγίας.

Την εικόνα ολοκληρώνουν οι νέοι αεραγωγοί, σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τον καλύτερο εξαερισμό της καμπίνας, οι νέοι διακόπτες, το ανασχεδιασμένο τιμόνι πολλαπλών χρήσεων και αρκετές θήκες για διάφορα μικροαντικείμενα. 

Περισσότερα και αναλυτικότερα χαρακτηριστικά στην έκθεση του Πεκίνο σε 10 ημέρες όπου θα παρουσιαστεί και επισήμως το νέο Peugeot 3008. 

Mercedes
moto