Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Macan πραγματοποίησε η Porsche.

Στο οπίσθιο μέρος η προσοχή επικεντρώνεται αμέσως στην λεπτή LED γραμμή που ενώνει τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα.

Η ενημερωμένη Macan θα μπορεί να βαφτεί σε ένα νέο γαλάζιο χρώμα που ονομάζεται Miami Blue.

Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από μια μεγαλύτερη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία μετράται στις 11 ίντσες.

Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη Porsche Macan

5.481 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Macan πραγματοποίησε η Porsche, η οποία έρχεται με περισσότερη τεχνολογία αλλά και νέο στυλ.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος το ανανεωμένο μοντέλο στο εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από ήπιες αλλαγές, με βασικότερη να είναι αυτή των νέων LED φωτιστικών σωμάτων. Από κει και πέρα οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο οπίσθιο μέρος, όπου η προσοχή επικεντρώνεται αμέσως στην λεπτή LED γραμμή που ενώνει τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα που εκτίνονται από τις γωνίες του γερμανικού SUV και φτάνουν μέχρι και την πίσω πόρτα.
 
Η ενημερωμένη Macan θα μπορεί να βαφτεί σε ένα νέο γαλάζιο χρώμα που ονομάζεται Miami Blue, ενώ διαθέσιμα είναι και άλλα χρώματα όπως το ασημί (Dolomite Silver) αλλά και το πράσινο (Mamba Green Metallic), ενώ οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνουν οι καινούργιες ζάντες αλουμινίου 20 και 21 ιντσών που συνοδεύονται από νέα ελαστικά.
Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από μια μεγαλύτερη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία μετράται στις 11 ίντσες και υποστηρίζει συστήματα φωνητικής εντολής αλλά και πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, τα οποία είναι μέρος του βασικούς εξοπλισμού. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως μία άλλη προφανής αλλαγή αντιπροσωπεύεται από το προαιρετικό τιμόνι GT sport που κληρονόμησε από τη 911 για να δανείσει στην καμπίνα της Macan μια πιο σπορ ατμόσφαιρα, ενώ επιπλέον κόστος υπάρχει για αυτούς που θα επιλέξουν το πακέτο Sports Chrono.  ¶λλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα θερμαινόμενο παρμπρίζ και ένα ιονιστή για τον καθαρισμό του αέρα της καμπίνας.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι των κινητήρων δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την Porsche, ωστόσο οι φήμες υποστηρίζουν πως το μοντέλο θα έχει περισσότερη ισχύ, η οποία θα προέρχεται από κινητήρες βενζίνης.
 
Τέλος η μάρκα ενημερώνει πως η ανανεωμένη Macan η οποία παρουσιάστηκε στη Σαγκάη θα προσφερθεί πρωτίστως στης κινεζική αγορά και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι άλλες παγκόσμιες αγορές. 

Hyundai
vw