3 φωτογραφίες »

Για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες στην Cayenne χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος.

Porsche Cayenne για extreme καταστάσεις

2.719 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2020)

Μία Porsche Cayenne βελτιώθηκε από την εταιρεία Delta 4x4, πήρε ένα νέο σύστημα ανάρτησης, μεγαλύτερους και ικανότερους off-road τροχούς, επιπλέον φωτιστικά σώματα και είναι έτοιμη για οποία εκτός δρόμου διαδρομή βρεθεί στο διάβα της.

Ο ιδιοκτήτης αυτής της ανυψωμένης Porsche Cayenne είναι ο Shane Oosthuizen και μέσω συνέντευξης που παραχώρησε έδωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες απ` αυτές που μπορούμε να δούμε δια γυμνού οφθαλμού.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίστηκε για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες στην Cayenne χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος. Σε αυτές περιλαμβάνονται πρόσθετα εξαρτήματα στο σύστημα ανάρτησης για να μεγαλώσει η απόσταση από το έδαφος, τη στιγμή που η κανονική αερανάρτηση του SUV παρέμεινε σταθερή στη θέση της. Από κει και πέρα η Delta 4x4 πρόσθεσε επίσης ζάντες 20 ιντσών Delta Klassik B που συνδυάζονται με ελαστικά Cooper και φυσικά, επιπλέον φώτα ράλλυ PIAA.
 
¶λλα στοιχεία που προστέθηκαν είναι μία σχάρα οροφής όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές, οι τέντες και κάποια έξτρα κάνιστρα συνολικής χωρητικότητας 40 λίτρων για να υπάρχει απόθεμα καυσίμων. Τέλος στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί και η απαραίτητη ρεζέρβα σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με κάποιο από τα ελαστικά.
 
Στην πράξη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά στην όψη η Porsche Cayenne της Delta 4x4 φαίνεται να είναι αρκετά ικανή!   

VW LEASEPRO
test center