Μετά την αποκάλυψη της νέας CLA η Mercedes προετοιμάζεται για την κατασκευή της Shooting Βrake έκδοσης, η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Προετοιμάζεται η νέα CLA Shooting Βrake

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Μετά την αποκάλυψη της νέας CLA η Mercedes προετοιμάζεται για την κατασκευή της Shooting Βrake έκδοσης, η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Αν και κατά το παρελθόν είχαν υπάρξει αναφορές που έκαναν λόγο πως η Mercedes αποφάσισε να κόψει τη συγκεκριμένη έκδοση, κάτι τέτοιο δεν ισχύει κάτι που μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Όπως φαίνεται το μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές έχοντας πλήρες καμουφλάζ, αποδεικνύοντας πως η Mercedes CLA Shooting Βrake μετρά αντίστροφα για να μπει και αυτή στη γκάμα της δεύτερης γενιάς του μοντέλου.
 
Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα εμπροσθιοκίνητων μοντέλων της Mercedes και το στυλ του οχήματος θα είναι οικείο, ωστόσο τα δύο άκρα θα είναι επανασχεδιασμένα. Το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι η οροφή, η οποία φαίνεται να έχει επεκταθεί, ενώ το πίσω τζάμι έχει τοποθετηθεί πιο κάθετα, κάτι που ίσως βελτιώνει την πρακτικότητα του μοντέλου.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες, βέβαιο θεωρείται πως η γκάμα του γερμανικού μοντέλου θα έχει παραπάνω από μία επιλογές τόσο στους κινητήρες βενζίνης, όσο και στου πετρελαίου. Το πιθανότερο όμως είναι στην αρχική έκδοση CLA 250, να χρησιμοποιεί τον τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων.
 
Δείτε τη Mercedes CLA Shooting Βrake στο βίντεο που ακολουθεί.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center