Μεγάλη παράδοση στους κεντρικούς άξονες

3405 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2021

Η Αξοτεχνική δραστηριοποιείται, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχία στην κατασκευή και μετατροπή παντός τύπου κεντρικών αξόνων και ημιαξονίων.

Η εταιρεία διατηρεί ένα ειδικευμένο τεχνικό εργαστήριο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα, με αποκλειστική αποστολή την κατασκευή και επισκευή κεντρικών αξόνων και ημιαξόνιων μετάδοσης κίνησης.

Μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα είδη οχημάτων, από επιβατικά οχήματα & 4X4, μέχρι φορτηγά, πούλμαν ή μηχάνημα οδοποιίας, ακόμα και τρένα ή σκάφη θαλάσσης. Σκοπός της Αξοτεχνικής είναι η επισκευή του κεντρικού άξονα και η ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση του προκειμένου να μην υπάρχουν απώλειες και φθορές στα συνδεόμενα μέρη μετάδοσης κίνησης. Παράλληλα, μπορεί να αλλάζει και να επανατοποθετεί εργοστασιακά τους FIX σταυρούς σε άξονες κίνησης και άξονες τιμονιού όπως αυτοί παράγονται από το εργοστάσιο.   Καλέστε: 2102840121/  2106048081

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της Αξοτεχνικής μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Ευθυγράμμιση & Ζυγοστάθμιση. Διαθέτει ειδικό μηχάνημα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης ημιαξονίων μετάδοσης κίνησης και συμπαγών ή μη αξόνων για καρτ, κότερα, μηχανήματα.
     
  • Βελτιώσεις μετατροπές κεντρικών αξόνων για οχήματα ή εφαρμογές με υψηλες απαιτήσεις, τα οποία πρέπει να αποδόσουν τη μέγιστη αντοχή σε ροπή και στρέψη κάθε απαιτητικής μετάδοσης, για παράδειγμα αγωνιστικά αυτοκίνητα παντός τύπου (drift, 4x4, trial), φορτηγά και λεωφορεία.
     
  • Αλλαγή FIX σταυρών, ίδιων με εκείνων που  παράγονται από το εργοστάσιο.
     
  • Κατασκευή συστημάτων μετάδοσης κίνησης παντός τύπου. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας αναλαμβάνει την κατασκευή αξόνων και συνδεόμενων μερών βάσει των απαιτήσεων της συγκεκριμένης μετάδοσης κίνησης. Επίσης γίνεται μέτρηση και μελέτη γωνιών επί του οχήματος / αυτοκινήτου.
 
Για όλες τις εργασίες που γίνονται υπάρχει εγγύηση, ακόμα και για μοντέλα κεντρικών αξόνων που δεν υπάρχουν πια στο εμπόριο.

ΑΞΟΤΕΧΝΙΚΗ
Καλέστε: 2102840121/  2106048081
Δείτε με 1 κλικ: http://www.axotechniki.gr/