Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού παράλληλα φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντοτε καθαρός.

  Έλεγχος Air Condition και φίλτρων

  4150 Επισκέψεις στο άρθρο

  Το σύστημα που δέχεται υπερβολικά μεγαλύτερο φόρτο εργασίας είναι φυσικά αυτό του κλιματισμού, αφού τώρα που αρχίζει η ζέστη, αναζητάμε τη δροσιά του κλιματιστικού (A/C αυτοκινήτου).

  Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, σας διασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις
  Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, σας διασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις

  Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, σας διασφαλίζουν άνετες και υγιεινές μετακινήσεις καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ειδικά όμως κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού παράλληλα φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντοτε καθαρός.

  Απαραίτητη η συντήρηση
  Πέρα από τον έλεγχο, αν θέλετε να απολαμβάνετε τη δροσιά όμως, θα πρέπει να κάνετε τακτικό service στο air condition. Ένα κακοσυντηρησμένο air condition μπορεί να προκαλέσει από δυσάρεστες οσμές μέχρι και πλήρη βλάβη του συστήματος, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά κοστοβόρα. Γι αυτό λοιπόν πριν ξεκινήσετε περάστε μια βόλτα από τη «μαμά» για ένα έλεγχο και φυσικά εφόσον χρειάζεται αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν τη συντήρησή του, η οποία περιλαμβάνει συνήθως:
  • Αφαίρεση παλιού φρέον και λιπαντικού
  • Συμπλήρωμα κατάλληλης ποσότητας φρέον και λιπαντικού
  • Τεστ διαρροών
  • Τεστ επιδόσεων
  • Τεστ πίεσης συστήματος
   

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD