Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φίλτρα καμπίνας. Αυτά συγκρατούν γύρη και ρυπογόνες ουσίες οι οποίες είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την υγεία.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φίλτρα καμπίνας. Αυτά συγκρατούν γύρη και ρυπογόνες ουσίες οι οποίες είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την υγεία.

    Φίλτρα καμπίνας, τα αναλώσιμα που φροντίζουν την υγεία σας

    7190 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ο αφανής ήρωας πάντως της καμπίνας είναι το φίλτρο καμπίνας, καθώς αυτό φροντίζει για την υγεία και την προστασία των ίδιων των επιβατών. Η τακτική χρήση του συστήματος κλιματισμού και θέρμανσης, ειδικά το καλοκαίρι, έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση διαφόρων ουσιών όπως Αφρικανική σκόνη, γύρη και διάφορες ρυπογόνες ουσίες οι οποίες είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την υγεία μας και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.
     
    Ιδιαίτερα την περίοδο `Aνοιξη-Καλοκαίρι, μια εποχή που οι αλλεργίες ανθίζουν και η σκόνη “περισσεύει” το να ταξιδεύεις μέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου ο αέρας δεν έχει φιλτραριστεί σωστά αυξάνει τα επίπεδα κινδύνου κατά πολύ.  Σε περίπτωση που σκόνη ή γύρη εισέλθει στο αυτοκίνητο, μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, δυσκολία στην αναπνοή, φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη ή ερεθισμό στα μάτια. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την προσοχή σου στην οδήγηση και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να αποφέρουν μοιραία αποτελέσματα.

    Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από γερμανικές εταιρείες, οι πιθανότητες να προκληθεί κάποιο οδικό ατύχημα για τους λόγους που αναφέραμε, αυξάνονται κατά 30% σε σχέση με τις άλλες εποχές. Για αυτό λοιπόν επιβάλλεται η αντικατάσταση αυτών των φίλτρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

    Σελίδα 1Δωρεάν έλεγχος! Service για αυτοκίνητο, μπαταρία & Α/C
    Σελίδα 2Έλεγχος Air Condition και φίλτρων
    Σελίδα 3Φίλτρα καμπίνας, τα αναλώσιμα που φροντίζουν την υγεία σας
    Σελίδα 4ΤΟΡ υπηρεσίες Audi
    Σελίδα 5 ΤΟΡ υπηρεσίες Ford
    Σελίδα 6ΤΟΡ υπηρεσίες Hyundai
    Σελίδα 7ΤΟΡ υπηρεσίες Kia
    Σελίδα 8 ΤΟΡ υπηρεσίες Mercedes-Benz
    Σελίδα 9ΤΟΡ υπηρεσίες Seat
    Σελίδα 10ΤΟΡ υπηρεσίες Skoda
    Σελίδα 11ΤΟΡ υπηρεσίες Suzuki
    Σελίδα 12 ΤΟΡ υπηρεσίες VW

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES