Τα καλύτερα πακέτα υπηρεσιών για αυτοκίνητα 5+ ετών

    Τα καλύτερα πακέτα υπηρεσιών για αυτοκίνητα 5+ ετών

    13823 Επισκέψεις στο άρθρο

    Δυο εταιρείες με κορυφαίες after υπηρεσίες της αγοράς: Ford με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς στα 8 έτη και SEAT με 2+2. Πως τα πάνε στις επιμέρους after υπηρεσίες ; Δίνουν την ίδια μέριμνα και για τα μοντέλα ηλικίας άνω των 5 ετών;
     

    Μπορεί και λειτουργεί σαν καινούργιο. Και μετά τα πρώτα 5 χρόνια του. Δες πως το κάνουν SEAT & FORD.

     

    Δυο εταιρείες που εμπνέουν αξιοπιστία σε όλο το εύρος των αυτοκινητιστικών δραστηριοτήτων τους είναι η  Ford και η SEAT. Με σταθερή παραγωγή δημοφιλών και αγαπημένων μοντέλων άλλα και άρτια μηχανική και εφευρετική τεχνογνωσία, οι δυο εταιρίες έχουν θεσπίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

    Και αυτή η σχέση δεν έχει χτιστεί μόνο πάνω στην αγάπη που έχουν δείξει οι Έλληνες οδηγοί στα μοντέλα των δύο εταιριών άλλα και στην μέριμνα που δίνουν οι εταιρείες για να κρατούν τους κατόχους ικανοποιημένους και μετά την αγορά.

    Η Ισπανική μάρκα εξοπλίζει όλα της τα μοντέλα της με εγγύηση 2 ετών και δυνατότητα επέκτασης για ακόμα 2 έτη, 
    αποδεικνύοντας την πίστη που έχει στις κατασκευές που κυκλοφορούν με την πιστοποίηση του brand της. Το όνομα της SEAT άλλωστε είναι συνυφασμένο με fun to drive, αξιόπιστα μοντέλα που θα σε κρατήσουν ικανοποιημένο αμέσως μετά την αγορά άλλα και μακροπρόθεσμα.

    Η Ford, από την άλλη, προσφέρει την κορυφαία εγγύηση της αγοράς, δίνοντας 8 έτη εργοστασιακής εγγυήσης χωρίς να υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός!

    Για να δούμε όμως τι προσφέρουν οι δυο μάρκες για τα παλαιότερα μοντέλα τους. Είναι το ίδιο αξιόπιστοι σε όλο το εύρος των after-υπηρεσιών τους;

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES