Γνήσια λιπαντικά Volkswagen-Castrol: LongLife IV για βελτίωση κατανάλωσης καυσίμου και βελτιωμένη υγεία του κινητήρα.

Γνήσια λιπαντικά Volkswagen-Castrol: LongLife IV για βελτίωση κατανάλωσης καυσίμου και βελτιωμένη υγεία του κινητήρα.

Γνήσια λιπαντικά VW-Castrol: απόδοση στο 100%

5282 Επισκέψεις στο άρθρο

Γνήσιο λιπαντικό κινητήρα υψηλής απόδοσης για Volkswagen. Σε συνεργασία με την Castrol και με βελτιωμένους δείκτες σε επιδόσεις, κατανάλωση, κύκλο ζωής και οικονομία.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Extra Fuel Economy, 100% Γνήσιο λιπαντικό VW

-Είναι συμβατό με τα μοντέλα με πρότυπο VW 508.00
-Επιδόσεις και οικονομία
- Βελτιώνει την οικονομία καυσίμου και εξασφαλίζει μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής
 
Η αλλαγή λαδιών είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες συντήρησης σε ένα αυτοκίνητο. Το να αλλάζουμε εγκαίρως τα λάδια του κινητήρα, να λιπαίνουμε δηλαδή το σύνολο τροφοδοσίας του αυτοκινήτου μας επαρκώς, εξασφαλίζει τόσο τις καλύτερες επιδόσεις του όσο και τον μεγαλύτερο κύκλο ζωής του οχήματος μας.
 
Παράλληλα, η τακτική αλλαγή λαδιού εξασφαλίζει τη βελτίωση της κατανάλωσης και προστασία του κινητήρα και των επιμέρους εξαρτημάτων του.

Είναι, επομένως, προφανές πως τακτική αλλαγή με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό, θα βελτιώσει κατά πολύ το όχημα σας και θα σας σώσει από πολλά αχρείαστα έξοδα.
 
Πως όμως διαλέγω το κατάλληλο λιπαντικό στο όχημα μου και πως εξασφαλίζω την πλέον βέλτιστη λειτουργία του κινητήρα μου; Αν το αυτοκίνητο σου είναι μοντέλο της VW, τότε έχεις ήδη την απάντηση.
 
Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με την Castrol, που ξεκίνα από το 1999 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, η VW κυκλοφορεί γνήσια λιπαντικά υψηλής απόδοσης για την καλύτερη λειτουργία του γερμανικού μοντέλου.
 
Αξιοποιώντας την υψηλή επιστημονική τριβή και τεχνογνωσία των τεχνικών της δημοφιλούς μάρκας λιπαντικών, η γερμανική εταιρεία κυκλοφορεί το Volkswagen LongLife IV, ένα λιπαντικό που ταιριάζει γάντι σε όλα τα VW μοντέλα και εξασφαλίζει την καλή υγεία του αυτοκίνητου και την αναβάθμιση των επιδόσεων του κινητήρα.
 
Για να ανακαλύψουμε τους λόγους που το LongLife IV αποτελεί την ιδανική επιλογή για το VW μοντέλο σας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »