Τι και αν μεγάλωσε το αυtoκίνητό σας, στα εξουσιοδοτημένα δίκτυα των εταιρειών θα βρείτε ειδικά πακέτα για οχήματα ηλικίας 4 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, αλλά και ειδικές προσφορές σ

Τι και αν μεγάλωσε το αυtoκίνητό σας, στα εξουσιοδοτημένα δίκτυα των εταιρειών θα βρείτε ειδικά πακέτα για οχήματα ηλικίας 4 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, αλλά και ειδικές προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά.

Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµ

Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµετρα!

  • Τι και αν μεγάλωσε το αυtoκίνητό σας, στα εξουσιοδοτημένα δίκτυα των εταιρειών θα βρείτε ειδικά πακέτα για οχήματα ηλικίας 4 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, αλλά και ειδικές προσφορές σ
  • Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµ

Mεγαλώνει δεν παλιώνει. Φροντίδα αυτοκινήτων 4+

5954 Επισκέψεις στο άρθρο

Εκτός από τις εποχικές ανάγκες πρόληψης ή συντήρησης, το αυτοκίνητο σας έχει ανάγκες ανάλογα και με την …ηλικία του (π.χ. 4+ ετών, 10+ ετών κλπ). Αυτές οι ανάγκες, διαφοροποιούνται χρόνο με το χρόνο. Ο κάτοχος που φροντίζει γι αυτές, βρίσκει λύσεις και οικονομικά πακέτα συντήρησης.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Σε κάθε περίπτωση στο εγχειρίδιο χρήσης του οχήματός, κάθε μάρκας, ο κατασκευαστής αναφέρει αναλυτικά ποιες εργασίες και έλεγχος μηχανικών μερών, πρέπει να γίνονται και πότε, ώστε ακόμα και μετά από χρόνια να απολαμβάνετε ως ικανοποιημένος κάτοχος, το αυτοκίνητό σας, σχεδόν στο 100% όπως όταν το πρωτοπήρατε.

Άλλωστε με τα χρόνια, πέρα από εποχικούς ελέγχους ή τα μικρά και μεγάλα service, το αυτοκίνητό σας θα ζητήσει και κάποια "long life" ανταλλακτικά που αλλάζονται μία στα δέκα χρόνια, όπως π.χ. δίσκο-πλατό ή μια αντλία νερού.

Στα εξουσιοδοτημένα δίκτυα των εταιρειών που θέλουν να κρατούν ικανοποιημένο τον κάτοχο, με βάσει αυτές τις προδιαγραφές, έχουν σχεδιάσει ειδικά πακέτα για οχήματα ηλικίας 4 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, αλλά και ειδικές προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά. Ας δούμε μερικά ξεχωριστά παραδείγματα μαρκών που κατατάσσονται ψηλά σε έρευνες ικανοποίησης μεταξύ των κατόχων τους.


Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµετρα!

Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµετρα!

Κοινοποίησέ το »


Ξεκινάμε με μία best seller μάρκα, την Ford, που διαθέτει το πρόγραμμα συντήρησης Motorcraft 5+ ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα ηλικίας 5 χρόνων και άνω, που περιλαμβάνει από την τακτική συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά. Σε αυτό θα βρείτε πακέτα service από 100 ευρώ, ελαστικά από 35 ευρώ και μια σειρά από οικονομικά ανταλλακτικά, όπως αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και αντλίες νερού.

Αντίστοιχo πρόγραμμα θα συναντήσουμε και στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes, το «Service Select», που προσφέρει 38% έκπτωση σε συντήρηση και επιλεγμένες επισκευές για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών. Το Service Select χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, καθώς και Mercedes-Benz StarParts, τα οποία ακολουθώντας τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι ειδικά προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν στην ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της δικής σας Mercedes. Μαζί φυσικά με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το service σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz (π.χ. οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης, υπηρεσίες καθαρισμού του αυτοκινήτου, καφές και WiFi στον χώρο αναμονής).

Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Skoda υπάρχουν τα «Clever Packs». Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εργασιών, με εγγύηση 2 ετών και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα οποία διακρίνονται σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος. Εως 4 ετών, από 4 ετών έως 10 ετών και άνω των 10 ετών, τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση αποκλειστικά γνησίων ανταλλακτικών ŠKODA .

Η SEAT με τη σειρά της αντιλαμβάνεται πως οι προτεραιότητές σας αλλάζουν καθώς το αυτοκίνητό σας παλιώνει. Έτσι για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών θα βρείτε τη νέα σειρά οικονομικών ανταλλακτικών, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω αυτής της ηλικίας, και αποτελούν μια έξυπνη και οικονομική λύση. Μία υπηρεσία η οποία ολοκληρώνεται και με την παροχή 2ετούς εγγύησης καλής λειτουργίας για ανταλλακτικά και εργασίες, φυσικά μόνο μέσω των επίσημων συνεργατών του εξουσιοδοτημένου δικτύου της!

Η VolksWagen τέλος, προσφέρει για οχήματα άνω των 4 ετών το Economy Service, ένα πολύπλευρο φάσμα υπηρεσιών με προσιτό Service και ποιοτικά ανταλλακτικά. Σε αυτό εσείς και ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Volkswagen αποφασίζετε από κοινού, ποιες υπηρεσίες Service και ποια ανταλλακτικά είναι τα κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες. Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen, ή οι πιο προσιτές σειρές ανταλλακτικών Economy (με όφελος έως 30%) ή ανταλλακτικών ανταλλαγής (με όφελος έως 40%). Φυσικά με τη νόμιμη διετή εγγύηση.

Car Center, One Stop Shop για Ford!

Μπεντενίτη Auto Group: Τα πάντα για Ford, Suzuki, Renault & Dacia

Μazda Χαλδαίος: Από το 1992 εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της ιαπωνικής μάρκας

Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.: Premium υπηρεσίες, νέας εποχής, Mercedes & Smart!

Κρητίδης σημαίνει Opel

CITROËN VALSAMAKIS: Premium υπηρεσίες με την υπογραφή της Citroën

Κοινοποίησέ το »

Διαβάστε ακόμη...