΄Αμεση καταβολή αποζημιώσεων as usual!

2189 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τα μέσα Μαρτίου η ΜΙΝΕΤΤΑ κατέβαλε αποζημίωση σε πάνω από 1.200 περιπτώσεις δικαιούχων για συνολικό ποσό άνω του 1.400.000 ευρώ ! Mε non stop λειτουργία μέσω τηλε-εργασίας και απλές-συνοπτικές διαδικασίες.

 
Μένουμε Σπίτι. Στην ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική όμως, όπως μας ενημέρωσαν, δεν σταματάνε να εργάζονται και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας, έχοντας προχωρήσει έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες βάσει Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας
που έχουν αναπτύξει.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στην άμεση καταβολή αποζημιώσεων - η οποία αποτελεί διαρκή προτεραιότητα τους, ακόμα και υπό  αυτές τις δύσκολες συνθήκες - διαχειρίζονται το φάκελο αποζημίωσης με απλές διαδικασίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος αποστολής των πρωτότυπων παραστατικών μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (η ύπαρξης αυτών σε πρωτότυπο αποτελεί φορολογική υποχρέωση) για λογαριασμό του παθόντα, πελάτη ή/και τρίτου, ώστε να προβούν στη συνέχεια, άμεσα στην κατάθεση της αποζημίωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το χρονικό διάστημα από 16/3/2020 έχουν διακανονιστεί και πληρωθεί πλέον των 1.200 ζημιών, πολλές εκ' των οποίων αφορούν το τρέχον διάστημα της κρίσης, ενώ το ποσό που καταβλήθηκε στους ασφαλισμένους ξεπέρασε το 1.400.000 ευρώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός