Άμεση καταβολή αποζημειώσεων στους πυρόπληκτους από την Υδρόγειο

1784 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική πιστή στις δεσμεύσεις της, κάνει πράξη αυτό που υπόσχεται. Να βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων άμεσα και όταν το χρειάζονται.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

5 μέρες! Τόσο χρειάστηκαν αρκετοί από τους ασφαλισμένους στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, που πλήγηκαν από τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια, να περιμένουν για να πάρουν τις πρώτες προκαταβολές για τις αποζημειώσεις. Με αυτό τον τρόπο η Υδρόγειος κερδίζει το στοίχημα, που έχει βάλει με τους πελάτες της, που δεν είναι άλλο από το να βρίσκεται στο πλευρό τους άμεσα και όταν το χρειάζονται.

Kοινοποίησε το »


Άλλωστε από την πρώτη στιγμή στάθηκε με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους ασφαλισμένους της που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανά την επικράτεια, οργανώνοντας το δίκτυο της. Συκγκριμένα: 
  • Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρείας βρίσκονταν σε απευθείας και συνεχή επικοινωνία με όλους τους ασφαλισμένους στις πληγείσες περιοχές, ενημερώνονταν για την κατάστασή τους, παρείχαν συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπου καταγράφονταν ζημιές.
  • Με εντολή της Διοίκησης, όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων οχημάτων και περιουσίας ασφαλισμένων στις πληγείσες περιοχές εξυπηρετούνταν, κατά προτεραιότητα, με άμεσες διαδικασίες.
  • Επιπλέον, για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων της, η Εταιρεία προέβη σε άμεση προκαταβολή της αποζημίωσης μετά την πρώτη εκτίμηση του πραγματογνώμονα.

 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ