Άμεση καταβολή αποζημειώσεων στους πυρόπληκτους από την Υδρόγειο

1722 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική πιστή στις δεσμεύσεις της, κάνει πράξη αυτό που υπόσχεται. Να βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων άμεσα και όταν το χρειάζονται.

ERGO A.A.E.
ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

5 μέρες! Τόσο χρειάστηκαν αρκετοί από τους ασφαλισμένους στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, που πλήγηκαν από τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια, να περιμένουν για να πάρουν τις πρώτες προκαταβολές για τις αποζημειώσεις. Με αυτό τον τρόπο η Υδρόγειος κερδίζει το στοίχημα, που έχει βάλει με τους πελάτες της, που δεν είναι άλλο από το να βρίσκεται στο πλευρό τους άμεσα και όταν το χρειάζονται.

Kοινοποίησε το »


Άλλωστε από την πρώτη στιγμή στάθηκε με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους ασφαλισμένους της που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανά την επικράτεια, οργανώνοντας το δίκτυο της. Συκγκριμένα: 
  • Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρείας βρίσκονταν σε απευθείας και συνεχή επικοινωνία με όλους τους ασφαλισμένους στις πληγείσες περιοχές, ενημερώνονταν για την κατάστασή τους, παρείχαν συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπου καταγράφονταν ζημιές.
  • Με εντολή της Διοίκησης, όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων οχημάτων και περιουσίας ασφαλισμένων στις πληγείσες περιοχές εξυπηρετούνταν, κατά προτεραιότητα, με άμεσες διαδικασίες.
  • Επιπλέον, για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων της, η Εταιρεία προέβη σε άμεση προκαταβολή της αποζημίωσης μετά την πρώτη εκτίμηση του πραγματογνώμονα.

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ