Ασφάλεια μηχανής έφερε η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική επόμενης γενιάς!

1553 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/7/2020

Η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική επόμενης γενιάς, ανακοίνωσε ότι έφερε το νέο πολυαναμενόμενο προϊόν ασφάλειας μηχανής που περίμεναν οι πάνω από 150.000 πελάτες της, κάνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά των 1,6 εκατ. δίκυκλων οχημάτων που κυκλοφορούν στη χώρα!

 
Πάντα online, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και ταχύτατη αποζημίωση που τη διακρίνει, η Hellas Direct δεσμεύεται να κάνει την ασφάλεια εύκολη, απλή και χρήσιμη για όλους τους οδηγούς μοτοσικλέτας – ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη για τις υπόλοιπες ασφαλιστικές του κλάδου.

Όπως και στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι και στην ασφάλεια μηχανής, η Hellas Direct παρουσιάζει ένα πλήρως ευέλικτο προϊόν, το οποίο μπορεί ο οδηγός να προσαρμόσει στις ανάγκες του και τον προϋπολογισμό του: διαλέγοντας διάρκεια από 30 έως 365 ημέρες, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προαιρετικές καλύψεις, όπως για παράδειγμα την Οδική Βοήθεια, και πληρώνοντας online ή στην τράπεζα, με όποιον τρόπο προτιμά.

Μαζί με το νέο προϊόν της, η Hellas Direct παρουσιάζει ένα νέο αναβαθμισμένο site, ακόμη πιο διαδραστικό και φιλικό για τον καταναλωτή, δείχνοντας ότι η ομάδα της αξιοποιεί την τεχνολογία για να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της διαρκώς και για να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον καταναλωτή.
Το νέο πρόγραμμα ασφάλειας της Hellas Direct αφορά όλα τα είδη μηχανής, από σκούτερ μέχρι μηχανές enduro, και περιλαμβάνει όλες τις βασικές καλύψεις που χρειάζονται και με τον νόμο οι οδηγοί.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο της Hellas Direct! Πλέον είμαστε εδώ για όλες τις βασικές ανάγκες του πελάτη μας, προσφέροντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να του προσφέρουμε μία ακόμη καλύτερη, ενιαία, εξυπηρέτηση, με μία ομάδα που είναι δίπλα του πάντα 24/7 για ό,τι χρειαστεί», σχολίασε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.

«Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς και την ομάδα μας. Η ασφάλεια μηχανής ήταν πάντα προτεραιότητα στα σχέδιά μας, καθώς ήταν κάτι που ζητούσαν από εμάς οι πελάτες μας και γενικότερα οι καταναλωτές στους οποίους απευθυνόμαστε. Το τελευταίο διάστημα σχεδιάζαμε το ιδανικό προϊόν, εύκολο στη χρήση, γρήγορο, με την άμεση εξυπηρέτηση που έχει ανάγκη ο σύγχρονος καταναλωτής. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας!», τόνισε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου. 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός