O κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής βραβεύτηκε με τη διάκριση του μάνατζερ της χρονιάς για το 2021.

Ο κ. Γιάννης Σαρακιώτης, Αναπ/τής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική και για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σταύρο Κωνσταντά

1423 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τη διάκριση του μάνατζερ της χρονιάς για το 2021 τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, στο πλαίσιο του Forum επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2021», που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Κατά τον χαιρετισμό του στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κωνσταντάς, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την διάκριση προς την Εθνική Ασφαλιστική και τον ίδιο προσωπικά, επεσήμανε ότι η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια μέσα από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες κατάφερε χάρη στην ισχυρή Διοικητική της ομάδα, το σύνολο του προσωπικού της και όλα τα Δίκτυα πωλήσεων, να αντεπεξέλθει με ιδιαίτερη επιτυχία. Ενίσχυε συνεχώς την θέση της στην αγορά, δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα, ισχυροποιώντας συνεχώς την Οικονομική και Κεφαλαιακή της θέση, επιτυγχάνοντας σημαντική και επαναλαμβανόμενη κερδοφορία και παραμένοντας σταθερά αρωγός στο Κοινωνικό σύνολο, αλλά και στον Αθλητισμό, Περιβάλλον και Πολιτισμό.


Ο κ. Γιάννης Σαρακιώτης, Αναπ/τής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο κ. Γιάννης Σαρακιώτης, Αναπ/τής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Kοινοποίησε το »

«Σήμερα», τόνισε, «που η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει σε μια νέα φάση με την αλλαγή μετόχου, σε μια κρίσιμη στιγμή στα 130 χρόνια της ιστορίας της, βρίσκεται σε μια ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά με ισχυρή κεφαλαιακή βάση και υψηλή σταθερή κερδοφορία».

«Σας διαβεβαιώνω ότι η Εθνική Ασφαλιστική, θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ασφαλιστική Αγορά, οδηγώντας τις εξελίξεις στον Κλάδο και στηρίζοντας την Ελληνική Οικονομία και την Κοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Η εκδήλωση του θεσμού επιχειρηματικών διακρίσεων «Diamonds of the Greek Economy 2021», πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων προστασίας για την Covid 19.

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  Δημιουργώντας τον προσωπικό σου λογαριασμό στο MyΜinetta αποκτάς πρόσβαση στα στοιχεία του ασφαλιστικού σου διαμεσολαβητή, στα συμβόλαιά σου και τους όρους τους, και ενημερώνεσαι άμεσα  για την ημερομηνία ανανέωσης του συμβολαίου σου.
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ