Επιτυχίες και νέα των εταιριών στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου

Επιτυχίες και νέα των εταιριών στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου

3009 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/3/2022

Βραβεία, ανανέωση τεχνικής υποδομής και ανακατατάξεις σε διοικητικές συνθέσεις. Αυτές ήταν μερικές από τις εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, τον μήνα που μας πέρασε, στο κλάδο της αφάλισης αυτοκινήτου.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Πλόυσιος σε νέα λοιπόν ο Φεβρουάριος για τiς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου. Η Υδρόγειος και η Hellas Direct επιβραβεύτηκαν για την εξαιρετική απόδοση τους. Η πρώτη ανακυρήχθηκε ως η Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της χρονιάς στα πρώτα Digital Finance Awards, ενώ η δεύτερη επιλέχθηκε και φέτος από τους Financial Times ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη και κέρδισε μία θέση στη λίστα FT 1000.

Με την σειρά της, η Mondial Assistance διατήρησε τα πάντοτε υψηλά standards στις υπηρεσίες που προσφέρει, αφού την χρονιά που μας πέρασε απαντήσε σε περισσότερες από 1.100.000 κλήσεις, ενώ εξυπηρετήθηκαν 541.986 ασφαλισμένοι στους τομείς Automotive, Travel & Health από τα ιδιόκτητα call centers της εταιρίας.

Μία νέα σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η Europ Assistance, η οποία πλέον αποτελεί τον Pick Up & Drop provider της LeasePlan Hellas και θα προσφέρει για λογαριασμό της ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήματος.

Απο την πλευρά της η Glassdrive αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο τοποθετών κρυστάλλου, που διαθέτει μηχανήματα βαθμονόμησης ADAS, μετρώντας 17 συνεργάτες που το διαθέτουν.

Τέλος, η Δύναμις Ασφαλιστική ανακοίνωσε το νέο της Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου.

Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι παραπάνω ειδήσεις

Κοινοποίησέ το »

Mondial Assistance: Πρωτοποριακές υπηρεσίες με κορυφαίες επιδόσεις

Mondial Assistance: Πρωτοποριακές υπηρεσίες με κορυφαίες επιδόσεις

  Η Mondial Assistance, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναβαθμίζεται συνεχώς, προσπαθώντας να διατηρεί πάντοτε υψηλά standards, τα οποία την καθιστούν κορυφαία εταιρία στην παροχή βοήθειας και ασφαλιστικών προϊόντων στους τομείς δραστηριοποίησης της.

  Το 2021 απαντήθηκαν περισσότερες από 1.100.000 κλήσεις, ενώ εξυπηρετήθηκαν 541.986 ασφαλισμένοι στους τομείς Automotive, Travel & Health από τα ιδιόκτητα call centers της εταιρίας.

  Πρωταρχικός στόχος της Mondial Assistance είναι η ικανοποίηση των ασφαλισμένων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αποδεικνύεται από το υψηλό NPS (Net Promoter Score) τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας το 87,66% για το 2021 ενώ το GSR (General Satisfaction Rate) είναι 97,73%. 

  Στο κλάδο Αυτοκινήτου, τόσο το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό όσο και οι επιλεγμένοι συνεργάτες της εταιρίας σε πανελλαδικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες ψηφιακές υπηρεσίες, συνεχίζουν να παρέχουν άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Ενδεικτικά, για το 2021: 

  -    Ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης των περιστατικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ήταν 24min.
  -    Η επί τόπου εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς τη μετακίνηση του οχήματος (Repair On the Spot), αποτελεί το 50,2% των περιπτώσεων που αντιμετώπισε η εταιρία, δίνοντας έτσι άμεση λύση στον οδηγό να συνεχίσει αδιάκοπα τη κίνηση  του χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. 

  Η Mondial Assistance ακολουθώντας τον παλμό των εξελίξεων και της τεχνολογίας, συνεχίζει την ψηφιοποίηση μεγάλου μέρους των προσφερόμενων υπηρεσιών της, με στόχο την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωση των ασφαλισμένων κατά τη διάρκεια της χρήση τους. Συγκεκριμένα,εισήγαγε πρώτη την υπηρεσία “live tracking” στα περιστατικά οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος,ενημερώνοντας τον πελάτη για όλα τα στάδια εξυπηρέτησης. Επίσης, είναι η μοναδική εταιρία βοηθείας που διαθέτει υπηρεσία ψηφιακής βαθμολόγησης της εξυπηρέτησης από τον ασφαλισμένο.

  Επιπλέον, η Mondial Assistance, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της για συνεχή
  δημιουργία καινοτομιών που βελτιώνουν την εμπειρία του ασφαλισμένου, είναι η πρώτη εταιρία που ενεργοποίησε την υπηρεσία “RSA Digital” μέσω της οποίας ο ασφαλισμένος τηλεφωνικά λαμβάνει ένα link μέσω sms, ώστε με τη χρήση μιας online εφαρμογής να διευκολύνει την αναγγελία του περιστατικού του.

  Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες όσο και τις αξιολογήσεις των πελατών της, η Mondial Assistance προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της, διατηρώντας τηνεμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τις μακροχρόνιες συνεργασίες που διαθέτει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.

  Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της Χρονιάς η Υδρόγειος Ασφαλιστική

  Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της Χρονιάς η Υδρόγειος Ασφαλιστική

   Με οκτώ διακρίσεις και κορυφαίο βραβείο στα πρώτα Digital Finance Awards.

   Πρωτοπόρος του ψηφιακού μετασχηματισμού αναδεικνύεται ηΥδρόγειος Ασφαλιστική, ως η Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της χρονιάς στα πρώτα Digital Finance Awards.

   Στον νέο θεσμό, ο οποίος επιβραβεύει τις καινοτόμες πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού στον χρηματοοικονομικό κλάδο, η Υδρόγειος Ασφαλιστική απέσπασε το κορυφαίο αυτό βραβείο – Grand Award -έχοντας συγκεντρώσει την υψηλότερη συγκεντρωτική βαθμολογίαστον ασφαλιστικό πυλώνα, με 8 συνολικά διακρίσεις, σε 6 διαφορετικές κατηγορίες.

   Πρωταθλητής αναδείχθηκε το Ydrogios Agent App, η mobile εφαρμογή που η εταιρεία δημιούργησε για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών. Με 5 Gold διακρίσεις σε 5 διαφορετικές κατηγορίες  -  Best Mobile App, Best Green / ESG Initiative, Best Core System Project, Best API Project και Best Insurtech Solution - το Ydrogios Agent App σφραγίζει την αξία του ως το πλέον ολοκληρωμένο εργαλείο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και μία καινοτόμος για την ασφαλιστική αγορά υλοποίηση, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την πράσινη και mobile-first στρατηγική τηςεταιρείας.

   Επιπλέον:

   •  Gold διάκριση στην κατηγορία Best Analytics Digital Management απέσπασε, το Ydrogios Dashboard, η ψηφιακή εφαρμογή ανάλυσης δεδομένων και πληροφόρησης για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ενώ, 
   • το Ydrogios Easy Sign, η καινοτόμος εφαρμογή εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής υπογραφής ασφαλιστικών εγγράφων της Υδρογείου Ασφαλιστικής διακρίθηκε με μία Silver και μία Bronze διάκριση, στις κατηγορίες Best Green / ESG Initiative και Best Insurtech Solution αντίστοιχα.

   «Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε θέσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην καρδιά της εταιρείας μας και η διάκριση αυτή δικαιώνει τις επιλογές και τις προσπάθειές μας. Όλες μας οι πρωτοβουλίες στον τομέα αυτό πηγάζουν από την προτεραιότητα που δίνουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους ως μία εταιρεία σύγχρονη και αποτελεσματική, με αμεσότητα, με έξυπνες υπηρεσίες, παντού και πάντα διαθέσιμες», δήλωσε παραλαμβάνοντας το μεγάλο βραβείο της Digital Ασφαλιστικής Εταιρείας της χρονιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, συνεχίζοντας:

   «Οι πολλαπλές διακρίσεις μας δείχνουν το ευρύ φάσμα των τομέων όπου εφαρμόζουμε την καινοτομία: Υπηρεσίες, πράσινη στρατηγική, mobile-first προσέγγιση, analytics, συνδεσιμότητα υπηρεσιών, οργανωτική και λειτουργική ετοιμότητα. Δείχνουν ακόμη τις δυνατότητες των ανθρώπων μας, το ταλέντο και η ποιότητα των οποίων αποτελεί για εμάς το ισχυρότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το μεγάλο ψηφιακό στοίχημα του μέλλοντος».

   Για τη στρατηγική ανάπτυξης και την υλοποίηση του Ydrogios Agent App και του Ydrogios Easy Sign η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την Parity Telematics.

   Η Europ Assistance Greece Pick Up & Drop provider της LeasePlan Hellas

   Η Europ Assistance Greece Pick Up & Drop provider της LeasePlan Hellas

    Η Europ Assistance Greece και η LeasePlan Hellas, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας τους τις ανάγκες των πελατών τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την εισαγωγή των κατόχων οχημάτων leasing σε μια νέα εποχή εξυπηρέτησης, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Pick Up & Drop, για ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήματος.

    Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι οχημάτων leasing της LeasePlan Hellas που δικαιούνται την παροχή οχήματος αντικατάστασης βάσει συμβολαίου, έχουν τη δυνατότητα μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας να παραλάβουν και να παραδώσουν το όχημά τους (σε χρόνο και τόπο που εκείνοι επιθυμούν) μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της Europ Assistance Greece, χωρίς καμία μετακίνηση και χάσιμο χρόνου.

    Με απόλυτα ξεκάθαρα βήματα, με λήψεις ειδοποιήσεων και φωτογραφιών σε κάθε στάδιο της παραλαβής και παράδοσης, καθώς και πληροφόρηση για την εξέλιξη της πορείας και των εργασιών στο όχημα, η Europ Assistance Greece ψηφιοποίησε πλήρως την εμπειρία του χρήστη. Χάρη στη νέα υπηρεσία Pick Up & Drop ο κάτοχος του οχήματος, µε αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλή τρόπο, απολαμβάνει περισσότερο προσωπικό και ποιοτικό χρόνο, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και αποστάσεων.

    Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το εξειδικευμένο προσωπικό της Europ Assistance Greece ακολουθεί πιστά το υποχρεωτικό πρωτόκολλο ενεργειών υγιεινής (με μέτρα προστασίας τόσο κατά την παραλαβή όσο και κατά την παράδοση) υποσχόμενη μια COVID-free υπηρεσία. Αντιστοίχως, η LeasePlan Hellas εισπράττει ήδη τα οφέλη της καλύτερης οργάνωσης εργασιών, της αποφυγής συνωστισμού στους χώρους της και φυσικά της ενίσχυσης της πιστότητας των πελατών της.

    Με 17 μηχανήματα ADAS το δίκτυο καταστημάτων της Glassdrive

    Με 17 μηχανήματα ADAS το δίκτυο καταστημάτων της Glassdrive

     Το δίκτυο καταστημάτων GLASSDRIVE είναι πλέον εξοπλισμένο με 17 μηχανήματα βαθμονόμησης ADAS, καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

     H Saint Gobain ανακοίνωσε ότι μετά την προμήθεια ενός μηχανήματος βαθμονόμησης ADAS, για δυναμική και στατική βαθμονόμηση, από το συνεργάτη μας στην Πυλαία, Παπάζογλου Αφοί, το δίκτυο τοποθετητών Glassdrive της Saint-Gobain Autover Hellas είναι πλέον εξοπλισμένο με 17 μηχανήματα βαθμονόμησης ADAS, καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

     Συγκεκριμένα:

     1. Glassdrive Γλυφάδα: E. Βλασσόπουλος, Γούναρη 19, 16562, Γλυφάδα

     2. Glassdrive Μαρούσι: Ε. Κατσιούπας & Σια Ο.Ε., Πεντέλης 63, 15126, Μαρούσι

     3. Glassdrive Ν. Ηρακλείου: Δ. Κουρούμαλος, Λεωφ. Ηρακλείου 496, 14122 Ηράκλειο

     4. Glassdrive ¶νω Λιόσια: Πλαβούκος Ι, Φυλής 74, 13341, ¶νω Λιόσια

     5. Glassdrive Μοναστηρίου: Εμμανουηλίδης/Σκούρας, Νέα Μοναστηρίου 58, 56334 Θεσσαλονίκη

     6. Glassdrive Λαγκαδά: Εμμανουηλίδης/Σκούρας, Λαγκαδά 110, 56727 Θεσσαλονίκη

     7. Glassdrive Αγρίνιο: Καραπάνος, Εθν. Αντιστάσεως 69, 30100 Αγρίνιο

     8. Glassdrive Αλεξανδρούπολη: Π. Δαρμής, 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, 68133 Αλεξανδρούπολη

     9. Glassdrive Λάρισα: Ξ. Δουλγέρης, 2ο χλμ Λάρισας-Θεσσαλονίκης, 41336 Λάρισα

     10. Glassdrive Πάτρα (κινητή): Σ. Δημόπουλος, Φάρων 3, 26441 Πάτρα

     11. Glassdrive Βέροια: Στραβέλας Παρασκευάς, Σταδίου 100, 59100 Βέροια

     12. Glassdrive Σέρρες: Δουλγέρης Χρήστος, Ελ. Βενιζέλου 179, 62100 Σέρρες

     13. Glassdrive ¶ργος: Σιαχάμης Νικόλαος & Σια ΟΕ, Καρυάς 6, 21200 ¶ργος

     14. Glassdrive Ηράκλειο: Πελεκανάκης Παντελής Λεωφ. Παπαναστασίου 46, 71306, Ηράκλειο Κρήτη

     15. Glassdrive Μεσογείων: Ζαχαριουδάκη & Σία Ο.Ε., Λεωφ. Μεσογείων 292, 15562, Χολαργός

     16. Glassdrive Ιωαννίνων: Ζιώγος Κωνσταντίνος, Μ. Αλεξάνδρου 145, 45333, Ιωάννινα

     17. Glassdrive Πυλαία: Παπάζογλου Αφοί, Πατριαρχικό Πυλαίας (κτίριο Φιλιππος), 57001, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

     Πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλα μηχανήματα βαθμονόμησης και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη των πελατών του δικτύου Glassdrive.

     Καθώς η τεχνολογία ADAS γίνεται όλο και πιο σύνθετη, είναι απαραίτητη η βαθμονόμηση μετά την αντικατάσταση του εμπρόσθιου κρυστάλλου. Για την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης και ασφαλούς βαθμονόμησης σημαντικό ρόλο παίζει τόσο το hardware, το μηχάνημα βαθμονόμησης δηλαδή αυτό κάθε αυτό και οι πίνακές του, όσο και το λογισμικό, που καθιστά δυνατή την παραμετροποίηση των οχημάτων. Σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξη ικανού αριθμού μηχανημάτων βαθμονόμησης (hardware) αποτελεί βασική και μοναδική προϋπόθεση ανεξαρτήτου του λογισμικού αφού χωρίς το μηχάνημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετική στατική βαθμονόμηση. Το δίκτυο Glassdrive απαρτίζεται από επαγγελματίες τοποθετητές κρυστάλλων με εξειδίκευση και εμπειρία, τοποθετώντας γνήσια ανταλλακτικά και κρύσταλλα Saint-Gobain. Με 67 σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες και προηγμένες υπηρεσίες, όπως η βαθμονόμηση κρυστάλλων.

     Νέος διευθυντής ανάπτυξης δικτύου για την Δύναμις

     Νέος διευθυντής ανάπτυξης δικτύου για την Δύναμις

      Ο κ. Θωμάς Τόλης, καταξιωμένο στέλεχος του ασφαλιστικού κλάδου, ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

      Ο κ. Τόλης έχει περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής στον κλάδο με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη πρακτορειακών δικτύων και μεσιτών. 

      Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. κ. Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος δήλωσε:«Η ΔΥΝΑΜΙΣ καλωσορίζει τον κ. Θωμά Τόλη στην οικογένειά της με την πεποίθηση ότι η εμπειρία και η προσωπικότητά του, θα συνδράμουν στη διαχρονική αξία της ΔΥΝΑΜΙΣ που είναι η προαγωγή του Πολιτισμού στην Ασφάλιση».

      Η Hellas Direct για τρίτη φορά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη

      Η Hellas Direct για τρίτη φορά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη

       Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct επιλέχθηκε και φέτος από τους Financial Times ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη και κέρδισε μία θέση στη λίστα FT 1000.

       Είναι η τρίτη φορά που η Hellas Direct κατακτά μία θέση σε αυτή τη λίστα, καθώς είχε διακριθεί επίσης το 2021 και το 2019. Στη φετινή κατάταξη αξιολογήθηκε ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων μεταξύ 2017 και 2020. Ανάμεσα στις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη βρίσκονται πέντε με έδρα την Ελλάδα και τρεις με έδρα την Κύπρο. 

       Η FT 1000 συντάσσεται από τους Financial Times τα τελευταία έξι χρόνια με βάση δεδομένα από τη Statista. Η διαδικασία ήταν ανοιχτή με δημόσια πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους πιθανούς υποψηφίους. Παράλληλα, η ίδια η Statista εντόπισε επιχειρήσεις στην Ευρώπη που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και τις προσκάλεσε να συμμετάσχουν. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021. 

       Η διάκριση από τους Financial Times έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρωτιά των συνιδρυτών και εκτελεστικών διευθυντών της Hellas Direct, Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιου Μάρκου, στον διαγωνισμό EY Entrepreneur Of The Year™ Cyprus 2022.

       «Μία σημαντική χρονιά για την Hellas Direct έφυγε, μία εξίσου σημαντική χρονιά αρχίζει. Κάναμε το πρώτο μας βήμα στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών με το wallet+ και είμαστε έτοιμοι για την επέκτασή μας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η νέα διάκριση από τους Financial Times μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Ευχαριστούμε την ομάδα μας, που παραμένει ενωμένη, δημιουργική και προσηλωμένη στους κοινούς μας στόχους» δήλωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct. 

       «Είναι τιμή μας η ανάδειξη της Hellas Direct στις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης, για τρίτη φορά. Η ανάπτυξή μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας των μελών της ομάδας μας. Κάθε αναγνώριση, κάθε διάκριση μας επιβεβαιώνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο για τον στόχο μας, να κάνουμε δηλαδή τη ζωή των ασφαλισμένων μας πιο εύκολη» πρόσθεσε ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct. 
       Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Δραστηριοποιείται σε Κύπρο και Ελλάδα με ασφάλεια κατοικίας και ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας αντίστοιχα. Στη μακρά λίστα των επενδυτών της συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Portage Ventures και ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας). 
        

       Κοινοποίησέ το »

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ