Η Bosch αναδείχθηκε «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από την ADI και τη NEXUS.

Η Bosch αναδείχτηκε προμηθευτής της χρονιάς 2020

1563 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Bosch αναδείχτηκε ως «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από τους διεθνείς οργανισμούς ADI και NEXUS .

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η Bosch αναδείχθηκε «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από τη NEXUS

Το τμήμα Automotive Aftermarket της Bosch έλαβε το βραβείο «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από την Nexus.
Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης (7 και 8 Απριλίου 2021), η NEXUS Automotive International εξέλεξε την BOSCH ως προμηθευτή του έτους 2020 ανάμεσα σε περισσότερους από 80 κατασκευαστές.
Αυτό το βραβείο αντανακλά εξαιρετική απόδοση και ολοκληρωμένη υποστήριξη στην παγκόσμια κοινότητα της NEXUS.

Διαδικτυακή Εκδήλωση "NEXUS virtual days"

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της NEXUS, περισσότεροι από 1.500 συμμετέχοντες παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν περίπου 80 περίπτερα προμηθευτών και πήραν μέρος σε συνολικά 2.500 επαγγελματικές συναντήσεις και 14 διαδικτυακά σεμινάρια.
"Ως στρατηγικός προμηθευτής της NEXUS, το τμήμα Automotive Aftermarket της Bosch νιώθει υπερήφανο για την απονομή αυτού του βραβείου. Ειδικά σε δύσκολους καιρούς, η σύμπραξη και η συνεργασία αποδείχθηκαν ισχυρές και ανθεκτικές. Το τμήμα Automotive Aftermarket της Bosch υποστηρίζει βασικές πρωτοβουλίες όπως το Talents4IAM, το Nexus Academy και τη βιωσιμότητα για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της Δευτερογενούς Αγοράς αυτοκινήτου. "
 
Η Bosch αναδείχθηκε «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από την ADI

Το τμήμα Automotive Aftermarket της Bosch έλαβε το βραβείο «Προμηθευτής της χρονιάς 2020» από την Autodistribution International (ADI) σε διαδικτυακή εκδήλωση από τον Πρόεδρο της ADI Stephane Antiglio, τους Διευθύνοντες Συμβούλους Omer Wesemael και Manuel Van Royen.

Διαδικτυακή Εκδήλωση "ADI Summit VirtualXperience"

Το βραβείο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εικονικής διάσκεψης της ADI στις 12 - 13 Απριλίου 2021, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 220 συμμετέχοντες μέσω Διαδικτύου.

24 συνεργάτες της ADI εξέλεξαν την BOSCH ανάμεσα σε 40 κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών, αναδεικνύοντας την ανώτερη απόδοσή της σε 11 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής υποστήριξης της αλυσίδας εφοδιασμού σε δύσκολες στιγμές. Ως συμβεβλημένος προμηθευτής της ADI, το τμήμα Automotive Aftermarket της Bosch νιώθει υπερήφανο που λαμβάνει αυτό το βραβείο για το 2020 - στην 50ή επέτειο της Autodistribution International.

"Είστε μια διακεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών και κορυφαίων πελατών για εμάς - δραστηριοποιείστε σε αγορές όπου βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες! Συγχαρητήρια για τα 50 + 1 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αυτοκινητοβιομηχανία με εξαιρετική επιχειρηματική αφοσίωση και πολλά επιτεύγματα. Είναι τεράστιο πλεονέκτημα να διαμορφώνετε και το μέλλον της ανεξάρτητης δευτερογενής αγοράς! "