Η Εθνική Ασφαλιστική στο 25ο Roundtable του Economist

2310 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε χορηγικά την 25η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση με θέμα: «Από την κοινωνική αποστασιοποίηση στην κοινωνική αλληλεγγύη», που διεξήχθη στο Grand Resort Lagonissi, στις 8-9 Ιουλίου.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Στην ενότητα του ετήσιου Συνεδρίου του Economist «Restarting Business after Covid-19», συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Kοινοποίησε το »

Ο κ. Κωνσταντάς στην παρέμβασή του επισήμανε ότι η πανδημία οδήγησε σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ένα διαφορετικό μοντέλο Επιχειρηματικής Λειτουργίας (Target Operating Model), με τις επιχειρήσεις να οδηγούνται σε πλήρη αναδιάταξη προτεραιοτήτων και στρατηγικής, με έμφαση στην ψηφιοποίηση.

Αναφερόμενος στον Ασφαλιστικό κλάδο ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντάς εστίασε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπως προγράμματα Υγείας και αλλαγή του τρόπου διάθεσης των ασφαλιστικών προϊόντων και του τρόπου εξυπηρέτησης ασφαλισμένων και διαμεσολαβούντων, σημειώνοντας ωστόσο ότι, αυτό που χρειάζεται, για ένα ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, είναι φορολογικές μεταρρυθμίσεις σε ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον.

Επιπλέον σημείωσε ότι οι Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις, ως μακροπρόθεσμοι Θεσμικοί Επενδυτές, μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Οικονομίας, συμμετέχοντας και σε Επενδύσεις ESG με έμφαση στο Περιβάλλον και την Κοινωνία.

Ο κ. Κωνσταντάς τόνισε την πρόοδο που σημείωσαν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες εν µέσω πανδημίας επενδύοντας σε πολλές νέες διαδικασίες και τεχνολογίες, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ετοιμότητας στη διαχείριση της μεγάλης ροής δεδομένων και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων για την κάλυψη των αναδυόμενων αναγκών της αγοράς.

Στην εν λόγω συζήτηση, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κων/νος Μίχαλος.

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  Δημιουργώντας τον προσωπικό σου λογαριασμό στο MyΜinetta αποκτάς πρόσβαση στα στοιχεία του ασφαλιστικού σου διαμεσολαβητή, στα συμβόλαιά σου και τους όρους τους, και ενημερώνεσαι άμεσα  για την ημερομηνία ανανέωσης του συμβολαίου σου.
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ