Η Generali στον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

Η Generali στον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

2147 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Generali επιβεβαιώνει -για ακόμη μία φορά- τη θέση της στον Παγκόσμιο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI) και στον Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI Europe), ενισχύοντας την ηγετική της θέση όσον αφορά τα κριτήρια βιωσιμότητας, καθώς κατατάσσεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων εταιρειών στον ασφαλιστικό τομέα παγκοσμίως.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.

Ο δείκτης αποτυπώνειτη συνεχή δέσμευση του Ομίλου να ενσωματώσει τη βιωσιμότητα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, σύμφωνα με το στρατηγικό του στόχο να αποτελεί Lifetime Partner των πελατών και των συνεργατών του.

Κοινοποίησέ το »

 
Μεταξύ των σημαντικότερων δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής "Generali 2021", ο Όμιλος έχει ήδη σημειώσει σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων, που προέρχονται από ασφαλιστικά προϊόντα με κοινωνική και περιβαλλοντική αξία, αγγίζοντας περίπου τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει διαθέσει 6 δισεκατομμύρια ευρώ σε βιώσιμες επενδύσεις. Η Generali είναι επίσης μέλος της Net-Zero Asset Owner Alliance (NZAOA) και της Net-Zero Insurance Alliance (NZIA),οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, προωθώντας σχετικές πρωτοβουλίες στον ασφαλιστικό τομέα.
 
Από το 1999 ο δείκτης Βιωσιμότητας Dow Jones αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τη βιωσιμότητα, κατατάσσοντας κορυφαίες εταιρείες με βάση την ανάλυση Robeco SAM - η οποία στηρίζεται σε περιβαλλοντικά, και κοινωνικά κριτήρια καθώς και κριτήρια διακυβέρνησης - σε συνδυασμό με τη μεθοδολογία των δεικτών S & P του Dow Jones. Για την Generali, το ερωτηματολόγιο S&P CSA είναι ένα μέσο για τη συνεχή βελτίωση των πρακτικών και των επιδόσεων του Ομίλου στον τομέα αυτό.
 
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ