Ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κος Γιώργος Βαλαής.

Ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κος Γιώργος Βαλαής.

Τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα της Interamerican Οδικής Βοήθειας.

Τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα της Interamerican Οδικής Βοήθειας.

Η ηλεκτροκίνηση στην καρδιά της Οδικής Βοήθειας της Interamerican!
 • Ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κος Γιώργος Βαλαής.
 • Τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα της Interamerican Οδικής Βοήθειας.
 • Η ηλεκτροκίνηση στην καρδιά της Οδικής Βοήθειας της Interamerican!

Η ηλεκτροκίνηση στην καρδιά της Οδικής Βοήθειας της Interamerican!

1041 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2022

Η μεγάλη στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα σε μια προσπάθεια να κάνουμε τις μετακινήσεις μας πιο «πράσινες», έχει επηρεάσει και δημιουργήσει νέες ανάγκες σε υποδομές και υπηρεσίες γύρω από τη μετακίνηση των οχημάτων.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Με την ηλεκτροκίνηση να αποτελεί το μέλλον των μεταφορών και της οδήγησης, η Interamerican Βοηθείας ενσωματώνει  την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της και καινοτομεί για ακόμη μια φορά εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά ποδήλατα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.  

Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επένδυσε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη την Ελλάδα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ. Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

Ο Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, δήλωσε σχετικά: «Για την Interamerican Βοηθείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας».
 


Τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα της Interamerican Οδικής Βοήθειας.

Τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα της Interamerican Οδικής Βοήθειας.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΜΙΝΕΤΤΑ

  Τα πακέτα Car Pack που διαθέτει η Μινέττα για την ασφάλιση αυτοκινήτου, καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη ενώ πρόσθετα δημιουργούν δυνατότητες ασφάλισης "κάλυψης 360" (με συνδυαστικές εκπτώσεις και παροχές για κατοικία και σκάφος)!
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ