Ασφαλιστική αγορά & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Κάλυψαν ανάγκες της κοινωνίας το 2020!

10466 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2020 αποτέλεσε, αναμφίβολα, μία χρονιά ανατροπών των όσων πιστεύαμε και θεωρούσαμε ως δεδομένα, μία χρονιά επαναξιολόγησης των αξιών μας. Υπό αυτό το πρίσμα πολλά αναθεωρήθηκαν στο πάνελ των προτεραιοτήτων μας.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Κάποιες αξίες ωστόσο, έχοντας τεθεί εξαρχής στη σωστή βάση, παρέμειναν σταθερές. Τέτοιες αξίες έχει θέσει και ο ασφαλιστικός κλάδος και μία από αυτές είναι η κοινωνική του προσφορά. Μπορεί η παραγωγή ασφαλίστρων να υποχώρησε κατά 6,1%, στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ωστόσο το αίσθημα ευθύνης του ασφαλιστικού κλάδου απέναντι στην κοινωνία, ενισχύθηκε.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες επέδειξαν ισχυρά αντανακλαστικά και στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας αναπτύσσοντας, την περίοδο της πανδημίας, επιπλέον δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σκοπό να συνδράμουν και στηρίξουν το έργο κατά του covid-19 και να διευκολύνουν τους πολίτες εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, συνεχίζοντας παράλληλα και τις υπόλοιπες δράσεις τους.

Μάλιστα το αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας αποδείχτηκε ισχυρότερο του ανταγωνισμού καθώς οι ασφαλιστικές συνεργάστηκαν προκειμένου να προσφέρουν από κοινού στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έτσι, πέραν των δράσεων που κάθε ασφαλιστική εταιρεία ανέπτυξε ξεχωριστά, οι ασφαλιστικές εταιρίες - μέλη της ΕΑΕΕ συγκέντρωσαν και πρόσφεραν χρηματικό ποσό 150.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ πέντε ασφαλιστικές, οι Ατλαντική Ένωση, Μινέττα Ασφαλιστική, NP Ασφαλιστική, Συνεταιριστική Ασφαλιστική και Υδρόγειος Ασφαλιστική,συνέπραξαν και προχώρησαν στη δωρεά ενός Συστήματος Μακράς Υποστήριξης Καρδιάς και Πνευμόνων (ExtracorporealΜembraneΟxygenation - ECMO) στην ΜΕΘ της Α` Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία».


Για τις πρωτοβουλίες και δράσεις ΕΚΕ που αναπτύσσουν, μιλούν στο Autotriti στελέχη κορυφαίων εταιρειών της ασφαλιστικής αγοράς.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ