Εθνική Ασφαλιστική, πολύπλευρη δράση!

10469 Επισκέψεις στο άρθρο

Εθνική Ασφαλιστική και πολύπλευρη δράση με έμφαση στους πληττόμενους από την πανδημία & τα παιδιά
Η Εθνική Ασφαλιστική, εδώ και 130 χρόνια, προσαρμοζόμενη με συνέπεια στις εκάστοτε κοινωνικές ανάγκες, λειτουργεί ως υπόδειγμα υπευθυνότητας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή. Εφαρμόζοντας μία πολυεπίπεδη στρατηγική σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έχοντας ως κύριο μέλημα τη δημιουργία ενός «διαρκούς αποτυπώματος», παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της υποστηρίζοντας με ποικίλους τρόπους τους ασφαλισμένους της, το ανθρώπινο δυναμικό της και την κοινωνία γενικότερα.
Η χρονιά που πέρασε, πέρα από την υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη, έκανε σε όλους μας αισθητή την ανάγκη για φροντίδα, μέριμνα και στήριξη των πληττόμενων, από τις επιπτώσεις της πανδημίας, συνανθρώπων μας. 

Στο κάλεσμα αυτό, η Εθνική Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε άμεσα. Προχώρησε, από την πρώτη φάση της πανδημίας, στην ενίσχυση του υγειονομικού συστήματος της χώρας, προσφέροντας 100.000 χειρουργικές μάσκες και 10 monitors παρακολούθησης λειτουργικών ζωτικών οργάνων ΜΕΘ προς το Υπουργείο Υγείας, ενώ παράλληλα προσέφερε 200 tablets, τελευταίας τεχνολογίας, προς το Υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα μέσω χορηγιών, η εταιρία στήριξε το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα ολιστικής στήριξης οικογενειών της ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Επίσης, με την τελευταία χορηγική της ενέργεια, στηρίζει τα Special OlympicsHellas.

Πιστή στις αξίες της για συνεχή προσφορά στην κοινωνία, η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε, την περίοδο των εορτών, αντί εταιρικών δώρων, να ενισχύσει οικονομικά οργανισμούς και συλλόγους που έχουν ως κύρια μέριμνα τον άνθρωπο και να σταθεί δίπλα στην Στέγη Θηλέων «`Αγιος Αλέξανδρος», στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «MAKE A WISH» Ελλάδας, στο σύλλογο «Παιδί & Δημιουργία», στη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων «Το Σπιτικό της Αγάπης», στο σχολείο ειδικής αγωγής Αγ. Δημητρίου και στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία.

Παράλληλα, παρέδωσε στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), 500 κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Ταυτόχρονα,  η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη στήριξης των Ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο, τον Οκτώβριο και από την καταστροφική κακοκαιρία «Ιανός», τον Σεπτέμβριο, προέβη άμεσα σε ενέργειες ανακούφισής τους και έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούσαν ζημιές στις πληγείσες περιοχές ενώ προέβη και σε διευκολύνσεις στην πληρωμή ασφαλίστρων συμβολαίων που βρίσκονταν εν ισχύ και αφορούσαν ασφαλισμένους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν.
 
Δημιουργούμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με ασφαλισμένους & κοινωνία
Γιάννης Σηφάκης
Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing&Bancassurance
 
Ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της εταιρείας, σε δήλωσή του τονίζει: «Η Εθνική Ασφαλιστική είναι μία εταιρία με όραμα τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της και την κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από πέντε κεντρικούς άξονες δράσης: τον ¶νθρωπο, την Κοινωνία, την Οικονομία, τον Πολιτισμό/Αθλητισμό και το Περιβάλλον, η εταιρεία υπηρετεί τον ανθρωποκεντρικό της στόχο για τη διαμόρφωση ενός πιο αισιόδοξου αύριο».

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ