Δύναμις και στην εταιρική υπευθυνότητα !

  9514 Επισκέψεις στο άρθρο

  Η εταιρική υπευθυνότητα είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τη δραστηριότητα της Δύναμις μας λέει ο Κος Θεόδωρος Λιώκης, Διευθυντής Marketing της Δύναμις Ασφαλιστική!
   
  Για τη Δύναμις Ασφαλιστική η εταιρική υπευθυνότητα αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό και γι` αυτό φροντίζουμε κάθε δραστηριότητα και κάθε δράση μας να έχει γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη, το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες, το περιβάλλον και την ευρύτερη κοινωνία.
  Όλα τα παραπάνω αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας.
  Η εταιρική υπευθυνότητα είναι εν γένει συνυφασμένη με τη δραστηριότητα μας. Για τη Δύναμις Ασφαλιστική η ασφάλιση αποτελεί λειτούργημα, είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνουμε απέναντι στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία, μια πράξη αλληλεγγύης που καθιστά εφικτή την εξέλιξη του κόσμου παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.
   
  Ενδεικτικές δράσεις της Δύναμις το 2020

   
  - Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (DynamisBusinessContinuityPlan - DBCP) που περιλαμβάνει εξ αποστάσεως αποζημιώσεις με ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικά και νέα παροχή «Αλληλεγγύη Covid-19».
  - Προσφορά δώρων στους 140 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών την περίοδο του Πάσχα.
  - Προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο του Δ.Δ. Κλαδέου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που επλήγη από τις πυρκαγιές και ακόμη και σήμερα υφίσταται τα επακόλουθα της πύρινης καταστροφής που δέχθηκε.
  - «Αλληλεγγύη» στον κλάδο οχημάτων για να στηριχθούν ασφαλισμένοι και συνεργάτες. Με αφορμή τον περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας και κατά συνέπεια των τροχαίων ατυχημάτων, η εταιρία μέσα από το πρόγραμμα «Αλληλεγγύη», «επιστρέφει» στους ασφαλισμένους ευνοϊκότερο ασφάλιστρο, διευκολύνοντας έτσι την ασφάλιση όσων το έχουν ανάγκη.

  GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

   DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

   H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
    210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GROUPAMA

   GROUPAMA

   Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
   Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • IMPERIAL INSURANCE

   IMPERIAL INSURANCE

   Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
    2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ