Ασφάλιση αυτοκινήτου από τη ΜΙΝΕΤΤΑ και με ξεχωριστές καλύψεις.

MINETTA Ασφαλιστική: Οδηγεί τις εξελίξεις

2048 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ασφάλισης χάρη στα πρωτοποριακά προγράμματα και στις ξεχωριστές καλύψεις που είναι σε θέση να προσφέρει για κάθε όχημα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ, έχει έντονη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο για σχεδόν 50 χρόνια, παρέχοντας πλήρεις, αξιόπιστες και απόλυτα διαφανείς υπηρεσίες. Σε αυτές περιέρχονται φυσικά και τα απόλυτα ανταγωνιστικά προγράμματα στον Κλάδο Αυτοκινήτου, όπου η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει μακροχρόνια εμπειρία και ειδίκευση. Χάρη σε αυτή, η MINETTA είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμες και επιπλέον-ξεχωριστές καλύψεις. Έτσι, θέλοντας να προσφέρει πληρέστερη εξασφάλιση, παρέχει ακόμα και στο βασικό πακέτο, χωρίς επιβάρυνση, τις καλύψεις  Διασταυρούμενης Ευθύνης και του Επιδόματος Ολοσχερούς Καταστροφής.

Special καλύψεις και παροχές

Με τη Διασταυρούμενη Ευθύνη, καλύπτονται υλικές ζημίες σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας (εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην Εταιρεία), ενώ με το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής, δίνονται έως 6.000 ευρώ σε περιπτώσεις ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματος λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού). Στα συμβόλαιο περιλαμβάνονται επιπλέον παροχές, όπως ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (checkup) και η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ.

Tα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο μέρος της ολοκληρωμένης εμπειρίας που παρέχει η ΜΙΝΕΤΤΑ στους ασφαλισμένους της προσφέροντας extra παροχές, όπως ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up) με όλα τα συμβόλαια οχήματος και περιουσίας και η δυνατότητα συνδυαστικής έκπτωσης 10% για την ασφάλιση κατοικίας ή / και σκάφους για όλους τους ασφαλισμένους με την ασφάλιση οχήματος (CAR PACK).

Επίσης, με την εφαρμογή My MINETTA, δίνεται άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες των συμβολαίων και πλήθος άλλων λειτουργιών, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών pay.minetta.gr παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Kοινοποίησε το »



Νέα  πρωτοποριακά  προγράμματα  ασφάλισης  MINETTA  electrify  για  αμιγώς  ηλεκτρικά  και  plug-in  οχήματα.

Προγράμματα που… ηλεκτρίζουν

Αποκορύφωμα, του πρωτοποριακού και καινοτόμου τρόπου σχεδιασμού των ασφαλιστικών προγραμμάτων και προσαρμογής στις σύγχρονες ανάγκες του οδηγού, αποτελούν τα προγράμματα MINETTA electrify, με τα οποία η εταιρεία πραγματοποιεί το επόμενο βήμα στο μέλλον της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις για τον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug in υβριδικού ΙΧ οχήματος και ΤΑΞΙ.

Τα νέα προγράμματα electrify της MINETTA, εκτός των καλύψεων που προβλέπονται για όλα τα συμβόλαια οχημάτων της εταιρείας, προσφέρουν και επιπλέον καλύψεις οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα ηλεκτρικά οχήματα, διασφαλίζοντας έτσι τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων και σε ειδικότερες περιπτώσεις που αφορούν τη νέα ηλεκτρική καθημερινότητα. Μερικές από αυτές τις καλύψεις είναι:
 

  • Αστική Ευθύνη κατά τη φόρτιση του οχήματος

  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση

  • Κλοπή καλωδίων φόρτισης

  • Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης

  • Υλικές ζημιές κατά τη φόρτιση (καλωδίων αλλά και του ίδιου του οχήματος)

 

Kοινοποίησε το »