Μοναδικές υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους με το ψηφιακό εργαλείο My Ydrogios

Μοναδικές υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους με το ψηφιακό εργαλείο My Ydrogios

1734 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2022

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει στους ασφαλισμένους μια σύγχρονη και εμπλουτισμένη ασφαλιστική εμπειρία, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας και του app My Ydrogios.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών φορτηγών, μοτοσικλετών, αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, ενοικιαζόμενων οχημάτων, κ.α.), ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Επιπλέον, ακολουθώντας τις ηλεκτρονικές εξελίξεις και θέλοντας να προσφέρει στους ασφαλισμένους της πιο άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση δημιούργησε το My Ydrogios App. Πρόκειται για μία έξυπνη εφαρμογή που σας βοηθά να έχετε αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, με ένα μόνο κλικ! 
Στην ουσία είναι ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο, που παρέχει διευκόλυνση και αμεσότητα σε ό,τι αφορά την ασφάλισή τους, τη σχέση και την επικοινωνία τους με την εταιρεία και τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή, από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή!

Η πρόσβαση γίνεται είτε από υπολογιστή στο my.ydrogios.gr, είτε από tablet ή smartphone, με δωρεάν λήψη της σχετικής εφαρμογής από τα Google Play και Apple Store. Άρα, κατεβάζοντας – εντελώς δωρεάν – την εφαρμογή της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο κινητό σας έχετε άμεση πρόσβαση σε μία σειρά από υπηρεσίες και δυνατότητες με ένα κλικ, όπως:

 • Βλέπει τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά του, όλων των κλάδων, τις καλύψεις, τις παροχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 
   
 • Κάνει λήψη του συμβολαίου, των όρων ασφάλισης και άλλων χρήσιμων εγγράφων.
   
 • Βλέπει το ιστορικό των πληρωμών του και πληρώνει τα ασφάλιστρά του εύκολα και άμεσα μέσω της υπηρεσίας Ydrogios Pay Online.
   
 • Παρακολουθεί την πορεία των αιτημάτων αποζημίωσης και αποστέλλει στην εταιρεία, εκκρεμή έγγραφα εύκολα και γρήγορα.
   
 • Βλέπει τα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαμεσολαβητή και επικοινωνεί μαζί του με ένα κλικ. 
   
 • Κάνει άμεση κλήση της Φροντίδας Ατυχήματος / Οδικής Βοήθειας, βρίσκει τα κοντινότερα συνεργαζόμενα συνεργεία και άλλα σημεία εξυπηρέτησης.
   
 • Ενημερώνεται για την πρόληψη και ασφάλιση μέσα από σχετικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές.
Το My Ydrogios αποτελεί άλλη μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Υδρογείου Ασφαλιστικής που έχει ως άξονα τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ασφαλισμένων και συνεργατών της και τη μετάβαση σε απλοποιημένες και πιο πράσινες ασφαλιστικές διαδικασίες και υπηρεσίες. Η ανάπτυξή του έγινε από τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης σε συνεργασία με την Parity Telematics.
 

Κοινοποίησέ το »

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ