Νέα διάκριση για την Μινέττα ασφαλιστική

1961 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/9/2019

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για άλλη μία χρονιά διακρίθηκε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards.

 
Πιο συγκεκριμένα, ανακηρύχθηκε National Winner στην κατηγορία “Digital Technology”, ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν επιλεγεί ως “Ones to Watch”, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την συμμετοχή της στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Δεκέμβριο.
 
Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing δήλωσε:


«Η βράβευσή μας ως National Winner μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα αφού αφορά σε έναν τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εποχής αποτελεί έναν στόχο που υπηρετούμε με προσήλωση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας».
Παράλληλα, η εταιρείαέχει τη δυνατότητα να διακριθεί ως European PublicWinner, εφόσον το βίντεο με τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, το οποίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο, ψηφισθεί από το κοινό.

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/28037

Τα European Business Awards διοργανώνονταιτα τελευταία 12 χρόνια με πρωταρχικό στόχο τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στον φετινό διαγωνισμό εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.
 

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός