Νέα προνόμια για τους συνεργάτες της Υδρογείου

34948 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών», ένα νέο θεσμό επιβράβευσης και ανταπόδοσης για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών.

 
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική επενδύει στα στοιχεία εκείνα τα οποία αναδεικνύουν, προβάλλουν και ενισχύουν το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση. Με την ένταξή τους σε αυτό,  οι συνεργάτες – μέλη του club, απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που προσδίδουνακόμη μεγαλύτερη αξία στη συνεργασία τους με την εταιρεία, παρέχουν  διευκόλυνση στην καθημερινή τους δουλειά, προβολή του έργου τους, ανταμοιβή και ανταπόδοση για τα καλά αποτελέσματα.

«Στα 45χρόνια πορείας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που μας συνδέει με τους συνεργάτες μας παραμένει δυνατή και άρρηκτη. Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική πάντα αναζητούμε τρόπους να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε το έργο των συνεργατών μας και ειδικά αυτών που μας τιμούν με διαχρονική συνεργασία» ανέφερε σχετικά με τη δημιουργία του «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» περιλαμβάνει τέσσερις βαθμίδες μελών - Members, Partners, Senior Partners και Executive Partners (η ανώτερη). Η πρώτη παρουσίαση του έγινε κατά τη διοργάνωση των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστικής ανά την Ελλάδα, όπου και πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις των συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν σε αυτό.

Ζήστε ελέυθερα με την Υδρόγειο Ασφαλιστική

«Η Ασφαλής Δύναμη εδώ και 45 χρόνια φροντίζει για εσάς, τις οικογένειες και τις περιουσίες σας. Μας εμπιστεύεστε τα πολυτιμότερα αγαθά σας και σας ανταποδίδουμε σιγουριά, εμπιστοσύνη και ελευθερία!
Είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι σε ένα τόσο αξιόλογο ταξίδι, αυτό της ζωής σας! Ζήστε τη ζωή χωρίς περιορισμούς:ΕΛΕΥΘΕΡΑ!» #livefree #ydrogiosinsurance
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός