Νέα υπηρεσία από την ΜΙΝΕΤΤΑ

1944 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρόκειται για υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης ασφάλισης και Tele-Underwriting για τον κλάδο Ατυχημάτων/Ασθενειών.

 
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοίνωσε τη διάθεση νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης ασφάλισης και Tele-Underwritingγια τον Κλάδο Ατυχημάτων/Ασθενειών.

Μέσω της νέας υπηρεσίας η οποία διατίθεται στο online σύστημα της Εταιρείας:
  • απλοποιείται η διαδικασία λήψης ιστορικού από τον ασφαλισμένο, 
  • διευκολύνεται η επεξεργασία των αιτημάτων και η ταχύτερη έκδοση των συμβολαίων,
  • απαλλάσσεται ο συνεργάτης από χρονοβόρες διαδικασίες,
  • διευκολύνεται η επικοινωνία των διαμεσολαβητών με τον Κλάδο.
Αναλυτικότερα, με την ηλεκτρονική συμπλήρωση της πρότασης ασφάλισης, δεν είναι απαραίτητη πλέον η χρονοβόρα διαδικασία λήψης του ιατρικού ιστορικού καιδεν απαιτείται η συμπλήρωση εντύπου ερωτηματολογίου υγείας αλλά ακολουθείται η διαδικασία του Tele-Underwriting (teleu/w) —δηλαδή η λήψη ιστορικού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η οποία διενεργείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού σε ημέρα καιώρα που εξυπηρετεί τον ασφαλισμένο.

Επιπρόσθετα, μέσω της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα στοχευμένης επικοινωνίας του συνεργάτη με τον κλάδο για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στη συγκεκριμένη κάθε φορά πρόταση ασφάλισης, τόσο με την ανταλλαγή μηνυμάτων όσο και με την ανάρτηση σχετικών αρχείων.

Με αυτόν τον τρόπο η ΜΙΝΕΤΤΑ επιδιώκει την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνει ο ασφαλισμένος και παραμένει πάντα στο πλευρό των συνεργατών της, αποσκοπώντας διαρκώς στην διευκόλυνση των εργασιών τους.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός