Η υπηρεσία της οδικής βοήθειας μας εξασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή μεταφορά του αυτοκινήτου μας στο πλησιέστερο συνεργείο.

    Πώς παρέχεται η υπηρεσία της οδικής βοήθειας

    72945 Επισκέψεις στο άρθρο

    Στην ελληνική αγορά, υπάρχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται αυτόνομα στον τομέα της οδικής βοήθειας, αλλά και εταιρείες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω ασφαλιστικών εταιρειών- ενώ αρκετές από αυτές, αφορούν σε περιπτώσεις που είναι οι ίδιες ασφαλιστικές εταιρείες. Όταν η εταιρεία με την οποία έχουμε συνάψει συμβόλαιο δραστηριοποιείται και ασφαλιστικά, τότε οι όροι-δικαιώματα που έχουμε για την κάλυψη της οδικής βοήθειας, αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση ανεξάρτητου φορέα οδικής βοήθειας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δίδεται ξεχωριστά από το συμβόλαιο της ασφαλιστικής μας εταιρείας. Τέλος, εταιρείες οδικής βοήθειας, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν την υπηρεσία «Φροντίδα Ατυχήματος» και διάφορες άλλες νοσοκομειακές παροχές που θεωρούνται απαραίτητες τις περισσότερες φορές μετά από κάποια σύγκρουση.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

    • EUROINS

      EUROINS

      Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
       2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ