Η υπηρεσία της οδικής βοήθειας παρέχεται και στην περίπτωση που ταξιδεύετε στο εξωτερικό, εφόσον πριν αναχωρήσετε, έχετε εκδώσει την «Πράσινη Κάρτα».

  Τι ισχύει με την οδική βοήθεια στο εξωτερικό

  Διαβάστηκε από 44032 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019

  Βάσει των συμβάσεων αμοιβαιότητας των εταιρειών οδικής βοήθειας εντός της Ευρώπης, η κάλυψη σας ισχύει όπου κι αν ταξιδέψετε. Δηλαδή, με την «Πράσινη Κάρτα» που είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε για κάποιο ταξίδι μας στο εξωτερικό, μας προσφέρεται πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη και επαναπατρισμός του αυτοκινήτου από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης, κάτι που συνήθως περιλαμβάνει τα έξοδα ξενοδοχείου-ταξί-ενοικιαζόμενου Ι.Χ και εισιτήρια μεταφοράς.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στάθης

   Δεν αναφέρετε την ΟΒΕΛΠΑ, την οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ, η οποία από όσο ξέρω παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και σήμερα, ασφαλίζει όχι το όχημα, αλλά τον οδηγό. Έτσι με τον τρόπο αυτό, όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός, είτε είναι δικό του είτε όχι, είναι καλυμμένος και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ας πούμε ο οδηγός αυτός έχει 10 αυτοκίνητα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγεί, είναι καλυμμένο, αυτόματα, αφού το οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός.

     3

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός