Αρκετές εταιρείες οδικής βοήθειας διαθέτουν μεγάλο στόλο οχημάτων, έτσι ώστε να σπεύδουν στο συμβάν όσο πιο άμεσα γίνεται.

    Πώς κάνουμε χρήση της υπηρεσίας οδικής βοήθειας

    72914 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η κάθε εταιρεία διαθέτει το δικό της τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, με τον οποίο οι συνδρομητές της μπορούν και έρχονται σε επαφή, σε περιπτώσεις ανάγκης. Αν ο συνδρομητής της εταιρείας χρειαστεί βοήθεια, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης, να αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το ονοματεπώνυμο του. Αναγκαία στοιχεία της περιγραφής, ωστόσο είναι σε κάθε περίπτωση και αυτά που αφορούν στο συμβάν που έχει λάβει χώρα, δηλαδή αν πρόκειται για βλάβη ή για ατύχημα. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψετε να αναφέρετε τον αριθμό των ατόμων που επιβαίνουν στο όχημα. Αυτό θα καθορίσει και το πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των επιβαινόντων, λόγω του περιορισμού ατόμων που επιτρέπεται να μετακινούνται εντός του οχήματος της οδικής βοήθειας.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

    • EUROINS

      EUROINS

      Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
       2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ