Αρκετές εταιρείες οδικής βοήθειας διαθέτουν μεγάλο στόλο οχημάτων, έτσι ώστε να σπεύδουν στο συμβάν όσο πιο άμεσα γίνεται.

  Πώς κάνουμε χρήση της υπηρεσίας οδικής βοήθειας

  Διαβάστηκε από 44031 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019

  Η κάθε εταιρεία διαθέτει το δικό της τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, με τον οποίο οι συνδρομητές της μπορούν και έρχονται σε επαφή, σε περιπτώσεις ανάγκης. Αν ο συνδρομητής της εταιρείας χρειαστεί βοήθεια, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης, να αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το ονοματεπώνυμο του. Αναγκαία στοιχεία της περιγραφής, ωστόσο είναι σε κάθε περίπτωση και αυτά που αφορούν στο συμβάν που έχει λάβει χώρα, δηλαδή αν πρόκειται για βλάβη ή για ατύχημα. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψετε να αναφέρετε τον αριθμό των ατόμων που επιβαίνουν στο όχημα. Αυτό θα καθορίσει και το πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των επιβαινόντων, λόγω του περιορισμού ατόμων που επιτρέπεται να μετακινούνται εντός του οχήματος της οδικής βοήθειας.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στάθης

   Δεν αναφέρετε την ΟΒΕΛΠΑ, την οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ, η οποία από όσο ξέρω παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και σήμερα, ασφαλίζει όχι το όχημα, αλλά τον οδηγό. Έτσι με τον τρόπο αυτό, όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός, είτε είναι δικό του είτε όχι, είναι καλυμμένος και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ας πούμε ο οδηγός αυτός έχει 10 αυτοκίνητα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγεί, είναι καλυμμένο, αυτόματα, αφού το οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός.

     3

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός