Γιατί είναι απαραίτητη η οδική βοήθεια

56046 Επισκέψεις στο άρθρο

Αρκετές είναι οι φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν που στάθηκε η αιτία ώστε να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας. Σε αυτά τα συμβάντα, η οδική βοήθεια αποδεικνύεται σωτήρια,

 
Αρκετές είναι οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν που στάθηκε η αιτία ώστε να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας. Και τις περισσότερες φορές αυτό οφειλόταν είτε σε μηχανική βλάβη ή σε κάποια μικροσύγκρουση. Σε όλα αυτά τα συμβάντα, η οδική βοήθεια αποδεικνύεται σωτήρια, αφού, πρωτίστως μας εξασφαλίζει την ανέξοδη μετάβαση στον τόπο κατοικίας μας καθώς επίσης και μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων. Τώρα, όσον αφορά στη λειτουργία των εταιρειών οδικής βοήθειας, αυτές μπορούν να λειτουργούν είτε ως μικτές επιχειρήσεις, οι οποίες παρέχουν οδική βοήθεια με δικά τους μέσα, είτε ως συμβαλλόμενες με συνεργάτες τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στάθης

    Δεν αναφέρετε την ΟΒΕΛΠΑ, την οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ, η οποία από όσο ξέρω παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και σήμερα, ασφαλίζει όχι το όχημα, αλλά τον οδηγό. Έτσι με τον τρόπο αυτό, όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός, είτε είναι δικό του είτε όχι, είναι καλυμμένος και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ας πούμε ο οδηγός αυτός έχει 10 αυτοκίνητα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγεί, είναι καλυμμένο, αυτόματα, αφού το οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός