Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Τι κερδίζεις με την online ασφάλεια

9176 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα είναι εξοικειωμένη με το online, με περισσότερο από 3,5 εκατομμύρια καταναλωτές να κάνουν αγορές online.Aποτελεί μια σχετικά νέα αγορά στον τομέα ασφάλισης στην Ελλάδα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Κοινοποίησέ το »

-Ασφαλίζεσαι γρήγορα και εύκολα
-Συγκρίνεις τιμές το βράδυ στον καναπέ σου
-Οι online προσφορές είναι οι πιο οικονομικές

Οικονομία - ευκολία - ταχύτητα! Τι άλλο θέλεις;
Κρίνοντας από τον όγκο πωλήσεων, η αγορά της online ασφάλισης βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, άρα έχει ακόμη σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Άλλωστε, όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν αυτή τη μορφή αγοράς ή ανανέωσης ασφαλιστικού συμβολαίου. Ο βαθμός εξοικείωσης αυξάνεται, συν τω χρόνω, σε συνάρτηση με τη γενικότερη εξοικείωση των χρηστών με τις ψηφιακές υπηρεσίες. Αυτό άλλωστε καταγράφεται σε πρόσφατες έρευνες από τα αυξανόμενα μερίδια των online καναλιών, στο σύνολο της online ασφάλισης (αλλά και σε άλλους τομείς υπηρεσιών).
 
Τι κερδίζει ο ασφαλισμένος με την online ασφάλιση

Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση. Παράλληλα, ο ασφαλισμένος αποκτά άμεση επικοινωνία απευθείας με την ασφαλιστική εταιρία του.
Επίσης, η online ασφάλιση προσφέρει περισσότερη ευκολία και ευελιξία στον πελάτη ο οποίος μπορεί να συγκρίνει τιμές και καλύψεις μεταξύ πολλών ασφαλιστικών εταιριών και να ασφαλιστεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και το βράδυ από τον καναπέ του, όταν οι εταιρίες είναι κλειστές. Μάλιστα, με την αγορά του ασφαλιστικού πακέτου, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης και άμεσης χρήσης. 

Συνήθως, εξάλλου, οι προσφορές των «πακέτων» μέσω διαδικτύου είναι οικονομικότερες, γιατί μέσω του online καναλιού, αυτόματα μειώνονται κάποια λειτουργικά έξοδα των εταιριών τα οποία μεταφέρονται στα συμβόλαια, από την αμοιβή του διαμεσολαβητή μέχρι το κόστος αποστολής του ασφαλίστρου με κούριερ.

Στον αντίποδα, η απουσία ανθρώπινης παρουσίας ή ασφαλιστικού συμβούλου που θα μπορούσε να δώσει αρκετές συμβουλές για την σωστή επιλογή ενός ασφαλιστικού συμβολαίου, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μειονέκτημα. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρίες που παρέχουν online ασφάλιση, δίνουν τη δυνατότητα επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή με email ή μέσω chat), παρέχοντας πληροφορίες και διευκρινήσεις.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ