Με τον όρο μεικτή ασφάλιση ή πιο... επιστημονικά ασφάλιση ιδίων ζημιών, ουσιαστικά καλυπτόμαστε από ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό μας με δική μας υπαιτιότητα.

Με τον όρο "μεικτή ασφάλιση" ή πιο... επιστημονικά "ασφάλιση ιδίων ζημιών", ουσιαστικά καλυπτόμαστε από ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό μας με δική μας υπαιτιότητα.

Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

  • Με τον όρο μεικτή ασφάλιση ή πιο... επιστημονικά ασφάλιση ιδίων ζημιών, ουσιαστικά καλυπτόμαστε από ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό μας με δική μας υπαιτιότητα.
  • Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Τι ξέρεις για την μικτή ασφάλεια;

4080 Επισκέψεις στο άρθρο

Με την μικτή ασφάλιση καλύπτεσαι από ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό σου με δική σου υπαιτιότητα. Δες τι καλύψεις περιλαμβάνει και γιατί μπορεί να σε βοηθήσει σε περίπτωση τρακαρίσματος.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ


Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Αμεσότητα, διαφάνεια και ταχύτητα στην έκδοση συμβολαίου είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που ωθούν τους ασφαλιζόμενους στην online ασφάλιση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-Σε καλύπτει για ζημιές που προκάλεσες εσύ
-Έχεις πληθώρα επιλογών σε καλύψεις
-Ο προασφαλιστικός έλεγχος είναι απαραίτητος
-Η απαλλαγή επηρεάζει το ποσό της αποζημείωσης

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφαλιστικός όρος κάλυψη ίδιων ζημιών, προσφέρει πέρα από τη βασική ασφάλιση (αστική ευθύνη έναντι τρίτων), κάλυψη για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσεις εσύ ο ίδιος στο αυτοκίνητο σου.

Τι καλύψεις περιλαμβάνει ένα πακέτο μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου

Τα πακέτα μικτής ασφάλειας αυτοκίνητου παρέχουν τις παρακάτω καλύψεις:

•Αστική Ευθύνη
Η κάλυψη αστικής ευθύνης είναι αυτή που είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις. Αν εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα και φταις, τότε οι άλλοι εμπλεκόμενοι θα αποζημιωθούν από την ασφαλιστική σου εταιρεία.

•Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Αν σε τρακάρει ένα από τα 700.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, τότε η ασφαλιστική σου εταιρεία αναλαμβάνει να σε αποζημιώσει.

Ζημιές Ιδίου
Η ασφαλιστική καλύπτει ζημιές που θα πάθει το αυτοκίνητο σου από κακόβουλες πράξεις τρίτων, ή εξαιτίας σύγκρουσης, πρόσκρουσης, κατάπτωσης, ανατροπής ή εκτροπής του. Ισχύει το ποσό απαλλαγής που έχεις συμφωνήσει με την ασφαλιστική και αναγράφεται στον πίνακα καλύψεων του συμβολαίου σου.

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
Σε περίπτωση που δεν μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητό σου λόγω ζημιών μετά από τρακάρισμα, τότε σου παρέχεται αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των ζημιών.

•Κακόβουλες Πράξεις
Καλύπτεσαι για ζημιές που θα πάθει το αυτοκίνητο σου από κακόβουλες πράξεις τρίτων, είτε είναι μεμονωμένες είτε όχι.

Πυρκαγιά Οχήματος
Η ασφάλεια αυτή σου προσφέρει κάλυψη και αποζημίωση για τις ζημιές που θα πάθει το αυτοκίνητό σου σε περίπτωση πυρκαγιάς, κεραυνού ή αυτανάφλεξής του.

Απεργίες, Εξεγέρσεις & Πολιτικές Αναταραχές
Καλύπτονται ζημιές από πυρκαγιά κατά τη διάρκεια απεργιών, εξεγέρσεων ή πολιτικών αναταραχών.

Φυσικά Φαινόμενα
Η ασφάλεια αυτή σε καλύπτει αν το αυτοκίνητό σου πάθει ζημιές από καιρικές συνθήκες όπως καταιγίδα, θύελλα, σεισμός και πλημμύρες. Δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μηχανικό εξαιτίας του παγετού.

Μερική Κλοπή
Αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, αποζημιώνεσαι για όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία του.

Ολική Κλοπή
Αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, καλύπτεσαι για την αξία που έχει το αυτοκίνητό σου τη μέρα της κλοπής.

Αστική Ευθύνη Πυρός
Καλύπτεσαι σε περίπτωση που ξεκινήσει φωτιά από το αυτοκίνητό σου και καταστρέψει περιουσία τρίτων.

Τρομοκρατικές Πυρός
Αν πάθει ζημιές το αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά, η οποία προέρχεται από τρομοκρατικές ενέργειες, η ασφάλεια αυτή καλύπτει.

Φροντίδα Ατυχήματος Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ