Το πρόγραμμα της Μινέττα που παίρνει... πρωτάθλημα!

2948 Επισκέψεις στο άρθρο

Επειδή πάντα η γνώμη του ειδικού «μετράει» μιλήσαμε με τον κ. Αβραμίδη Ιωάννη Προϊστάμενο Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου του Κλάδου Αυτοκίνητων, της Μινεττα Ασφαλιστική. Ας δούμε τι απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με το δικό τους πακέτο ασφάλισης και τα πλεονεκτήματα του

Η επιλογή ασφάλειας για το αυτοκίνητο σου είναι μία διαδικασία που χρήζει εκτεταμένης έρευνας.  Οι σφιγμένοι οικονομικά καιροί έχουν αναγκάσει τους περισσότερους να είναι πολύ προσεκτικοί όταν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Έτσι λοιπόν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι είναι η αναλογία ποιότητας και τιμής. Με απλά λόγια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη, ανάλογα το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται πλέον και οι ασφαλιστικές εταιρίες, έχοντας ήδη προσαρμόσει τα πακέτα τους στις σημερινές ανάγκες του μέσου Έλληνα. Αυτό φαίνεται μέσα από τις πολλές επιλογές πληρωμής των πακέτων (μηνιαίες δόσεις), όπως επίσης και με την ευελιξία στην διάρκεια ασφάλισης (3-μηνη, 6-μηνη). Επιπλέον φροντίζουν ώστε τα πακέτα τους να καλύπτουν πάντα τα απαραίτητα και μάλιστα να τηρούν 100% όσα υπόσχονται. Έτσι άλλωστε μπορούν και κρατούν ικανοποιημένους τους πελάτες τους .   

Επειδή όμως πάντα η γνώμη του ειδικού «μετράει» μιλήσαμε με τον κ. Αβραμίδη Ιωάννη  Προϊστάμενο Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου του Κλάδου Αυτοκίνητων, της Μινεττα Ασφαλιστική. Ας δούμε τι απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με το δικό τους πακέτο ασφάλισης και τα πλεονεκτήματα του

-Ποιο (ή ποια) το δικό σας πακέτο ασφάλισης το οποίο ΚΕΡΔΙΖΕΙ; Τι περιλαμβάνει ;

Επιδίωξη μας είναι κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα να αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις εκάστοτε ανάγκες του ασφαλισμένου. Οι ασφαλισμένοι στην πλειοψηφία τους επιλέγουν το βασικό μας πακέτο CarPack 1, καθώς μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν το όχημα τους για φωτιά, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα ή ακόμα και για μεικτή. Γι΄ αυτό εμείς παρέχουμε ακόμα και στο βασικό πακέτο, το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής, καθώς και επιπλέον ξεχωριστές καλύψεις και παροχές. Βέβαια δεν είναι λίγοι και οι ασφαλισμένοι στην Εταιρεία που προτιμούν το πληρέστερο πακέτο CarPack 6.

-Ποιοι κατά την γνώμη σας- οι λόγοι που το προκρίνουν στην επιλογή του κοινού, έναντι του ανταγωνισμού του;

Όπως αναφέρεται και παραπάνω η ΜΙΝΕΤΤΑ θέλοντας να προσφέρει πληρέστερη κάλυψη, παρέχει ακόμα και στο βασικό πακέτο, χωρίς επιβάρυνση, μοναδικές καλύψεις όπως τη Διασταυρούμενη Ευθύνη και το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής. Με τη Διασταυρούμενη Ευθύνη, καλύπτονται υλικές ζημίες σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας (εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην Εταιρεία), ενώ με το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής, δίνεται επίδομα έως ¤6.000 σε περιπτώσεις ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματος λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού). Στα συμβόλαιο περιλαμβάνονται επιπλέον παροχές, όπως ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (checkup) και η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ.

Σημαντικό πλεονέκτημα της Εταιρείας αποτελεί η άμεση αποζημίωση και εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς.
 
-Δείκτης Ικανοποίησης; Τι feedback έχετε (από καταναλωτές και συνεργάτες) σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι δηλώνουν για τις καλύψεις και την ανταπόκριση της εταιρείας σας ;

Τόσο οι  ασφαλισμένοι στην Εταιρεία όπως και οι συνεργαζόμενοι διαμεσολαβητές, επέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς την Εταιρεία, όπως προκύπτει και από το υψηλό ποσοστό διατηρησιμότητας το οποίο αγγίζει το 90%.

-Περιμένουμε και «κάτι» καινούργιο πάνω στις «σημερινές ανάγκες των πολλών» (πρόγραμμα, ειδική προσφορά, κοκ) από την Μινέττα μέσα στην χρονιά;

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μια Εταιρεία, η οποία δίνει σημασία στις ανάγκες της εποχής και αναζητά καινούριους τρόπους, παροχές και προγράμματα, προκειμένου να καλύπτει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες. Σε αυτά τα πλαίσια η ΜΙΝΕΤΤΑ δημιούργησε και το νέο application MINETTA, μέσω του οποίου δίνεται πλέον η δυνατότητα προασφαλιστικού ελέγχου, με την αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο, μέσω φορητών συσκευών (smartphones, tablets) επιταχύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις διαδικασίες για τη σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Αξιοποιώντας την πληροφόρηση που λαμβάνουμε από το δίκτυο των συνεργατών μας και τους ασφαλισμένους, εμπλουτίζουμε διαρκώς το «πακέτο» των προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός