Ελαστικά με καλή οδική συμπεριφορά και βραβείο σε design!

1112 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2020

Τα ελαστικά της Roadstone αποτελούν την επιτομή της κορεάτικης τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών. Ξεχωρίζουν για την άριστη απόδοση και την αξιόπιστη οδηγική συμπεριφορά. Δείτε 2 ελαστικά από την ευρεία γκάμα της.

 
Η Roadstone είναι ο πρώτος κατασκευαστής ελαστικών που ιδρύθηκε στην Κορέα πριν από περίπου 78 χρόνια, το 1942. Η Roadstone προσφέρει μία ευρεία γκάμα αξιόπιστων ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, φορτηγά και ελαφριά φορτηγά. Με μεγάλη παρουσία στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως, Porsche, Mercedes, Audi, VW, Skoda, SEAT, Renault, Hyundai, Mitsubishi και KIA.

Τα ελαστικά της εταιρίας ξεχωρίζουν για την μεγάλη αξιοπιστία σε υψηλές ταχύτητες και την καλή απόδοση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. .

Roadstone Eurovis Sport 04 by NEXEN

Το Roadstone Eurovis Sport 04 είναι ένα θερινό ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για επιβατικά αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα βραβευμένο ελαστικό (GCOD DESIGN), το οποίο ξεχωρίζει για την καλή οδηγική συμπεριφορά, αλλά και την άριστη απόδοση στην υψηλές ταχύτητες.
Το πέλμα του είναι κατασκευασμένο με φαρδιές και ασύμμετρα σχεδιασμένες αυλακώσεις, οι οποίες παρέχουν βέλτιστη πρόσφυση σε στεγνό και ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα. Μάλιστα, η ειδική χάραξη των κεντρικών αυλακώσεων αντιστέκεται στην υδρολίσθηση. Παράλληλα, ο σκελετός του χαρακτηρίζεται από υψηλή ακαμψία και ενισχύει στο μέγιστο την οδική ευστάθεια και κατά συνέπεια την αρίστη απόδοση σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, το άκαμπτο πλαϊνό που βοηθάει στην κατανομή της πίεσης, παρέχει μέγιστη πρόσφυση σε υψηλές ταχύτητες και ειδικά στις στροφές.
 
Θα το βρείτε σε πολλές διαστάσεις που κυμαίνονται από 175/65R14 έως 255/35R20

Roadstone N`PRIZ 4S by NEXEN

Το Roadstone N`PRIZ 4S είναι ένα ελαστικό 4 εποχών το οποίο επίσης βραβεύτηκε για τον σχεδιασμό του με το GCOD DESIGN. Το σχεδιασμένο πέλμα του βοηθάει στην άμεση αποβολή του νερού και του χιονιού και παρέχει άριστη οδηγική συμπεριφορά, ενώ η πριονωτή – οδοντωτή χάραξη μεγιστοποιεί την οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι. Παράλληλα, οι 2 εγκάρσιες  σχεδιασμένες αυλακώσεις  από κάθε πλευρά του πέλματος με τομή το τελείωμα του πλαϊνού παρέχει άριστη πρόσφυση  σε νερό και χιόνι. Τέλος, η πολλαπλή έχει εφαρμοστεί για την εξυπηρέτηση όλων των οδοστρωμάτων και των καιρικών συνθηκών.
 
Οι διαστάσεις στις οποίες διατίθεται ξεκινούν από 155/70R13

Θα τα βρείτε και στην Ελλάδα από την Autostrata

Τα παραπάνω ελαστικά, όπως και όλα τα ελαστικά της Roadstone θα ταβρείτε στην ελληνική αγορά από την Αutostrata AE. Η εταιρία δραστηριοποιείται για παραπάνω από 30 χρόνια στο χώρο των ελαστικών και ζαντών και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Roadstone στην Ελλάδα.

AUTOSTRATA AE
Καλέστε: 2310759755  / 2105787415
Δείτε με 1 κλικ: https://www.autostratagroup.gr/