Πρωτοποριακή σχεδίαση & προηγμένη τεχνολογία!

10076 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2020

Το ΤΟΥΟ Proxes Sport αποτελεί την ιαπωνική πρόταση στα ελαστικά υψηλής απόδοσης! Ένα «διαμάντι» σχεδιασμού, ιδανικό για όσους θέλουν να οδηγούν στα «άκρα». Πρωτοποριακή σχεδίαση. Προηγμένη τεχνολογία!

 
Οι οδηγοί σπορ αυτοκινήτων έχουν υψηλές απαιτήσεις από τα ελαστικά του αυτοκινήτου τους. Βλέπετε, όλοι όσοι το ...πατούν λίγο παραπάνω γνωρίζουν ότι  η οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες χρειάζεται κορυφαίο χειρισμό, γρήγορο και ικανοποιητικό φρενάρισμα και φυσικά καλό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Η TOYO, γνωρίζοντας τις ανάγκες αυτών των οδηγών, κατάφερε να φτιάξει ένα ελαστικό που να πληροί όλα τα κριτήρια και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο «δύσκολους» στην αναζήτηση ελαστικών. Η απάντηση λοιπόν της ιαπωνικής εταιρίας στα ελαστικά υψηλών αποδόσεων ακούει στο όνομα TOYO Proxes Sport, το οποίο προσφέρει άνετη οδήγηση, στιβαρό κράτημα, αλλά και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Πρόκειται για ένα high performance ελαστικό, που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων οδηγών.

Το «καμάρι» της σειράς Proxes χρησιμοποιεί όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της TOYO, όπως το Nano Balance, ενώ παράλληλα είναι φτιαγμένο με ένα ολοκαίνουριο μείγμα πέλματος, για να μπορεί να παρέχει γερό κράτημα σε στεγνό κι βρεγμένο οδόστρωμα. Η προηγμένη κατασκευή του σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πέλματός του, προσφέρουν καλό χειρισμό στις στροφές και κάνουν πιο απολαυστική την οδήγηση.

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Το Proxes Sport είναι κατασκευασμένο με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της TOYO. Συγκεκριμένα διαθέτει υψηλής αντοχής χαλύβδινες ζώνες για σταθερό χειρισμό και άνετη οδήγηση. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου  επιτυγχάνεται χάρη στα μεγάλης ανθεκτικότητας πλαϊνά, ενώ το γέμισμα στεφάνης με υλικό ισχυρής  σκληρότητας δίνει χειρισμό ακριβείας κατά την οδήγηση. Τέλος ο σκελετός είναι φτιαγμένος από άκαμπτα στρώματα τεχνιτών ινών για καλύτερη κατευθυντική ευστάθεια.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός πέλματος 

Το πέλμα του Proxes Sport είναι ιδανικό για οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Οι εγκοπές του έχουν κωνοειδή σχεδιασμό, προσφέροντας αυξημένη πρόσφυση και χειρισμό, τον οποίο βελτιώνει και η αντανακλαστική σχεδίαση των Block, που προσφέρει και καλύτερο φρενάρισμα. Οι κεντρικές ρίγες παρουσιάζουν μεγάλο αριθμό εγκοπών, έτσι ώστε να παράγεται μειωμένος θόρυβος και να επιτυγχάνεται καλύτερο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι ρίγες αυτές έχουν κυλινδρική σχεδίαση  με αποτέλεσμα η κατανομή της πίεσης να γίνεται ομοιόμορφη. Επιπλέον είναι άκαμπτες για να παρέχεται εξαιρετικό κράτημα και σταθερότητα στις στροφές.

Δείτε όλα τα πλεονεκτήματα του στο παρακάτω βίντεο
 


Καλύτερο από τον προκάτοχό του

Το TOYO Proxes Sport κερδίζει κατά κράτος τον προκάτοχο του, Proxes T1 Sport, στις βασικές κατηγορίες σύγκρισης. Συγκεκριμένα προσφέρει 6% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα, 23% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης και 10% καλύτερο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα.