Η καλή διάγνωση & το καλό Ελαστικό θέλει τον ειδικό του!

1315 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2020

Με focus στην οδική ασφάλεια και “όπλο” το υψηλό expertise του ο Κος Παναγιώτης Παξινός έχει χτίσει όνομα και φήμη ως ο επαγγελματίας που πρώτα κάνει ποιοτική διάγνωση της κατάστασης των ελαστικών σας, έπειτα σας συμβουλεύει τι να κάνετε ή να μην κάνετε και στο τέλος προτείνει ΛΥΣΕΙΣ.

 
Σήμερα όλες οι εταιρίες ελαστικών κατασκευάζουν προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας (που εξασφαλίζουν μεταξύ των άλλων προτερημάτων των ελαστικών και μεγάλες αντοχές).

ΠαρΆ όλα αυτά , παράγοντες όπως, ζημιές (φανερές ή κρυφές) από χτυπήματα,λακούβες,καβάλημα πεζοδρομίου ή παράγοντες όπως: γήρανση, φθορά λόγω κακής χρήσης, κλπ..μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ελαστικού σας ή τα καθιστούν επικίνδυνα για την ασφάλεια σας.

4 αστέρων υπηρεσίες και η p-paxinos tires!

Εχει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή και στο service ελαστικών. Στις εγκαταστάσεις της, θα βρείτε υπηρεσίες 4 αστέρων και ελαστικά  από επώνυμες εταιρίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!Τα επώνυμα brands (μάρκες ελαστικών) που διαθέτει περιλαμβάνουν και γκάμα από τις: Continental, Uniroyal, Barum, Michelin, Pirelli, Bridgestone.

Όσον αφορά τις Ζάντες, διαθέτει τα “κοσμήματα” της γερμανικής  ΑΕΖ, (μα σας ενημερώνει για τα χαρακτηριστικά τους ή σας φέρνει –με παραγγελία-οποιαδήποτε άλλη ζάντα επιθυμείτε οποιασδήποτε μάρκας. Καλέστε: 2109210208

Η σημασία που δίνει στη σωστή Ευθυγράμμιση για την ο-ΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφάλεια
 
Mε την ευθυγράμμιση ο ειδικός επαγγελματίας ελέγχει το εμπρός και πίσω σύστημα του αυτοκινήτου σας. Κάθε όχημα από τον κατασκευαστή του, έχει καθορισμένες προδιαγραφές ευθυγράμμισης. Η απόκλιση από αυτές, φθείρουν γρήγορα και ανομοιόμορφα τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, κυρίως όμως σε μεσαίες και υψηλές ταχύτητες, επηρεάζουν τον έλεγχο κατά την οδήγηση, μειώνοντας σημαντικά την ασφάλειά σας.

Κύριες ενδείξεις για έλεγχο ευθυγράμμισης είναι τα κενά της περιστροφής του τιμονιού και το τράβηγμα του αυτοκινήτου αριστερά - δεξιά κατά την οδήγηση.

Σημειώστε πως στην επιχείρηση «Παξινός» η υπηρεσία της Ευθυγράμμισης των τροχών του αυτοκινήτου σας, εκτελείται προσωπικά από τον Παναγιώτη Παξινό.

Συνιστάται προληπτικός έλεγχος, μια φορά το χρόνο. Ενώ ένα προγραμματισμένο ραντεβού για την εργασία σας κατόπιν
τηλεφώνου στο  210  9210208, θα σας εξοικονομήσει και χρόνο !

ΠΑΞΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλέστε: 2109210208
Δείτε: https://www.p-paxinos.gr/